Tele spin kamışlar

Konu, 'Kamışlar' kısmında Yavuz AYDOĞDU tarafından paylaşıldı.

1. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    50 altı beni mahcup eder.:D :D

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Al sen bu kamışı, madem sevdin.

Uçları çıkarsa diye, bir kutuda japon yapıştırıcı iste satan adamdan.

Kamışın diğer özellikleri için bir şey diyemem. Ama kılavuzlarının çıkması nadir görülecek bir üretim problemi. Tekrarının sana denk geleceğini hiç sanmam.

3. Eyvallah Serdar. İlk cümleyi virgüle kadar okuyunca korktum evvel. Devamında kendimden utandım. :D Çok yaşa emi...

4. O tarihlerde o kamışı aldım. (Daiwa tele swing 1-15 gr, 180 cm) Belki 6 veya yedi kez kullandım. Hiçbir sıkıntı yaratmadı. Esas kamış olarak kullanmıyorsam bile yedeğimde daima gezdiriyorum.

Aynı anda makine olarak da 1000 lik Daiwa sweepfire aldım. (50 tl altında). Onu daha çok kullanmışımdır. Sıkıntı yok.

5. furunotr

furunotr Haluk

Benim de Mitchell telespin kamışın ucundan 1 cm. kırıldı ilk atışta; ancak ben bunu ürünün kalitesizliği ya da defosuna değil; mağazada taşıma esnasında ya da stantta inceleme esnasında dikkatsizlik sonucu bir darbe aldığına ve benim ilk kullanımımda da alınmış bu darbe yüzünden kırıldığına inandım ya da olayı buna yordum...

Bu tür durumların çokça oluşabileceği ihtimalini hesaplamak gerek; tabii sözkonusu üründe aynı durum sürekli tekrarlanıyor ise sorunun üründe olduğu söyleyebiliriz...