Teleskobik SPin Kamış Önerisine İhtiyacım Var

Konu, 'Kamışlar' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bendeki balzer dıabolo 7 IV 300M 10 50gr atarlı..
    googlede bulamadım..mini spin yazıyor..mini buysa normali nasıl:D
    kapalı boyu 45cm.sapı kısa olan modeli. en çok bu yönünü sevdim..
    kullanım konforu olmayınca hepsi yalan oldu benim için..

bu kamışı incele...ben bunu burda görmedim..

Silstar 3159 Carbodynamic Tele Spin 300 cm

http://www.tekneyatmalzemeleri.net/...ic-tele-spin-300-cm-spin-olta-kamisi==5-25gr-

benim kullandığım silstar kamış.. toplu atıp çekmeler için..yemli av için uygun..
    balzerin dengesiz ağırlığı olduğunu ve gerçek tele spin olmadığını vurguluyorum..
    her 2 kamışı eline al bak.. bu mini spinse,tele spin olmuyan silstar borumu diyebileceğin bir farklılık var arasında:)
    sen adını yazdığım linkini verdiğim kamışı bul incele..

kullandığım kamışın adı : SILVER STAR - KAMIŞ ELEGANCE 300 CM

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Anladım Kadir abi, sağolasın. :)

Görmeden almayacağım, haftaya, hafta içi birgün hisarönüne uğrayıp, var olanları inceleyim bari. Acelesi yok zaten. Toplu avcılığı birçokları gibi bende sevmiyorum ama bazen mecbur oluyoruz. :rolleyes:
    Silverstar varsa onları da incelerim.

Toplu atmak için değil de kalabalık avlanacağımız zaman V system yerine yakın konfora sahip bir tele kamışım olsun istiyorum. Almışken de 2,40'tan biraz uzun ve v systemden biraz ağır olsa da dengeli olsun istiyorum. Dengesiz kamışla avlanmanın eziyetini bilirim. Surf kamış kullanıp alışınca, eski kamışımı ben bunca zaman nasıl kullanmışım dediydim. :p

Düşündüğüm kamışı bulamazsam almam, çok pratik olmasa da kullanım zevki açısından elimdeki kamışımla devam ederim.

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bayileri gez.. internette olmuyan bir çok kamış dükkanlarda var..bende 3 tane telespin var..spro,remixon ve balzer.. balzer harici diğer 2si ucuz kamışlar..fiyatına göre fena deyiller..

toplu sistemi şuan için..levreğin yokluğunda.kefal avı için kullanıyorum..ragot çekmiyorum.. zamanımı alıyor..onu atıp çekenciye kadar..rapala ile 2 3 bölgeyi tarıyorum hızlıcana:D zaman çok kısıtlı sabah suyunda..

4. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Volkanm abi bir kaç kamış baktım kullandın mı dersen kullanmadım sadece önceki yorumlarda da tavsiye edilen catanayı yakında inceleme fırsatım olmuştu sen alternatif istediğin için onun dışındaki bu ürünlere bir bak tüm kriterler tutmayabilir karar senin

http://www.spotbalik.com.tr/Exage-BX-STC-Tele-Spin-M-240mt-10-30gr,PR-31448.html

http://www.spotbalik.com.tr/Vengeance-Tele-Spin-M-240mt-10-30gr,PR-31508.html

http://www.spotbalik.com.tr/Vengeance-AX-Spin-Tele-240mt-M-10-30gr,PR-40444.html

http://www.spotbalik.com.tr/Tyran-N-Series-7-270mt-10-40gr,PR-37884.html

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok teşekkürler hocam. Bende baktım bu ürünlere. Shimanolar güzel ama hiçbir yerde 2,70 yok gibi. Ben bişey bakarken hep böyle oluyor. :p

6. sencerveben

sencerveben hakan

volkan kardeşim seni yanlış yönlendirmek istemem.
    (kadir bey her ne kadar tanımasamda tecrübesine saygı duyduğum biridir.aynı kamışmıdır bilemiyorum ama kamış ile kötü bir deneyim geçirmiş.)

kamış hakkında kendi izlenimlerimi anlatayım.kullandığım kamış bu;

http://www.incecizgi.net/Balzer-Diabolo-6-Tele-75-300cm-20-75gr-Spin-Kamis.html#0

yaklaşık 1,5 seneden beri bende.linkini verdiğim yerden almıştım.çok amaçlı düşünerek aldığım bir kamıştı.duruma göre sahte,ağır kaşıklar ve bazende yemli olarak kullanırım diye düşünmüştüm.

aslında çok sık kullanmadım.kullandıktan sonrada yüzüklerini yıkayıp kuruladım.oksitlenme veya yüzüklerde çıkma olmadı.bu kamışla yakaladığım en büyük balık 1 kilo civarı bir palamuttu.hatta denizden kaldırarak çıkarttım.bana oldukça sağlam bir kamış izlenimi verdi.bu kamış ile atçek yapmak beni yormuyor.
    dengelimidir bilemiyorum.beni rahatsız eden bir durumla karşılaşmadım.

tabi bu durumlar tamamen alışkanlıklarla ilgili bir durum.benim beğenerek kullandığım bir takımı başka biri beğenmeyebilir.rahat kullanamayabilir.bişey diyemem.
    benim kamış konusundaki gözlemlerim bunlar.tercih size kalmış.
    lütfen kadir beyin tecrübelerinide göz ardı etmeyin.
    SAYGILAR

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Hakan abi, eline sağlık, uzun uzun yazmışsın. Yanlış yönlendirme diye birşey yok. Sonuçta beklentiler ve deneyimler farklı farklı. Ayrıca her model aynı olsa, onca ürün yelpazesi olmazdı. Gene de görmeden bişey sipariş vermemeye karar verdim. 2,70'lik kamışlara bakacağım. Bu hafta olmaz ama haftaya kesin sonucu yazarım. :) İzmirde bulabildiğim kamışları inceleyip birini alacağım artık.
    Yazdığınız kamışı da bulabilirsem inceleyeceğim, çok sağolun. :)