Zaten almış olsaydım ve beğenmeseydim kardeşime verirdim gümüş balığı tutardı Gümüşüde tutsun artık. Ama iyiki sormuşum bu oltayı yoksa verdiğimiz para boşa gidecekti. Ayrıca haram param yok, kullanmıyorum Saygılar...
bundan 12-13 sene kadar önce devamlı balığa gittiğimiz bir arkadaşım almıştı ve pişman olmuştu kesinlikle tavsiye etmem beş para etmez bir mal
bu oltaya para vereceğime ["yaramaz"ov kardeşler ] kitabına para verir, alır okurum. hiç değilse bir klasiği daha bünyeye almış oluruz.
konuyu guncel tatyim belki baska acemiler okurda tuzaktan kurtulurlar bir nevi sosyal bilinc yani...90 li yillarda ilk tv lerde gosterildi ben lisede felandim.instat fisherman.o zaman bize guzel bi icat gibi gelmisti ama cebinde isvicre cakisi bulundurmak gibi birsey olurdu sanirim.yada krizler halinde balik tutasi gelen muptezel balikcilarimiz icin teselli tesbihi gibi olurdu.oyle bele asip ceket ici dolastirilasi..sadece kriz anlari icin olabilir nikotin sakizi gibi ama balik tutmak icin komik...
Aslında 20-25 lira falan olsa alıp birtane torpidoda taşınabilir. Ufaklığı cazip olabilir. Alman çakısı hesabı