Aşağıdaki makale sayın teoman türker tarafından sitemize gönderilmiştir, kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu benim 2. makalem olup,meraklı ve duyarlı dostlarımın teşvikiyle,akar su balık cılığı hakkındaki,1.makalemin devamı olarak ele alıyorum:1.makalemde ekibimizi kurmuştuk.şimdi,öncelikle,bu ekibe hareket sağlıyacak,bir araca ihtiyaç duyulur. buaraç,ekip içinde var olan bir araç olup,bu araç:ava gideceğiniz ,arazinin fiziki yapısında,hareket edebilecek,yeteneklere sahip olmalı ve bu aracın,her türlü ekipmanızın sığabileceği, bir bagaj kapasitesine sahip olmalı.şimdi bu balıkçılıkta ortak olarak kullanacağımız ekipmanlara bakalım: 1-ARAÇ: a-ekonomik açıdan,iktisatlı b-asfalt dışında (genellikle) olmaktan,altı yüksek c-ekipman çokluğundan,bagajı hacımlı d-çok hareketli olacağınızdan,bakımlı e-araç için,tüm yardımcı aparatların(çeki halatı,kırmalı kürek,kırko zincir,bijon anh.,reflektör,ilk yardım çnt.,gibi)tam olması gereklidir. 2-YATMA GURUBU: a-mevsim yazsa,en az 4 kişl.,cadır.çünki,bu mevsimde,en az bir ge ce kalmanız gerkir. b-en az iki battaniye veya uyku tulumları(yazlık) c-gölgelik için,güneş şemsiyesi d-portatif oturaklar 3-MUTFAK MALZ: a-dört kişilik yemek malz.sandığı veya çantası(özellikle pratik malz.) b-çay takımı(çaydanlık,demlik,bardak,kaşık) c-salata ve yemek taabağı,çatal kaşık d-balık tavası ve maşası e-ızgara f- güveç veya yemek tenceresi g-bulaşık kabı ve deterjan,bez 4-ORTAK KULLANIM MLZ.: a-küçük bir tkm.çantası b-orta boy bir nacak(balta) c-lastik şamyel veya hafif dayanıklı bot d-bir adet tor e-bir adet helojen ampüllü projektör f-en az musluklu 10lt.lik bidon NOT:Bu malzemeler bir kişinin sorumluluğunda olmalı yoksa yanarsınız!!! 3.MAKALEMDE:kişisel malzemelerden bahsedeceğim.... Ras gele dileğimle bugunki makaleme son veriyorum. TOM AMCA.
Faydalı liste Bunca zamandır Kimse ilgi göstermemiş. Gözden kaçmış olmalı , Paylaşım için teşekkürler.