Tesekkur ederim bot oyle dandik bot degil abartmak gibi olmasin ama bicakla bile delinmiyor,bot mevzusu bir yana turna niyetine gecen pazar ihsaniye koyu tayakadin goletlerine gittik 3 arkadas kiyidan atcek yaptik tek bir vurus dahi alamadik bu bolgeler hakkinda guncel bilginiz varmi hemen yolun solunda ve saginda 2 buyuk gol var onlari kast ediyorum bizim disimizda bir kac arkadas daha at cek yapti ama sonuc sifir sanirim botla randiman alabilirz yarin yagmur yok sanirsam.
terkos golu balaban koyu cok tavsıye edılıyor kardes ya kayık kıralamak 2 saatı 150 tl dedı az once bır arkadas bot almak daha mantıklı sanırım nekadara buluruz bot yardımcı olurmsun
İnternetde bi dunya bot var,200 lirayada var 5000 lirayada gonul rahatligi ile avlaniyim dersen bota en asagi 1000 lira ayirmalisin;turnada bot buyuk avantaj bence.
aga sorma ya cok para 150 tl var bunda bısey hadı hayırlısı bende hundaı accent era v ar araba bagajına sıgarmı sendekı bot oyle bısey alsak nasıl olur kac kısılık senınınkı
Özkan bot ile bitse bitmiyor. 3-4 kişiik bir bot 1300-1500 lira av marketinde kolibri ve xcape ler var bak, birde motor lazım minn kota 30 luk 400 lira bu en ufağı, birde akü lazım av uzarsa tek akü yetmeye bilir 2 olabilir tanesi ampere göre değişir marin veya kuu aküyse ucuyor ama 150 *2= 300 lira birde şarj cihazı, can yeleği vb... işin içine girmeden bir bot ama girince insan çıkamıyor ben bot takımı yapacaktım vazgeçtim.