terkos golu acıl turna ıcın yardım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ozan84 tarafından paylaşıldı.

1. ozkan79

ozkan79 özkan

Tesekkur ederim bot oyle dandik bot degil abartmak gibi olmasin ama bicakla bile delinmiyor,bot mevzusu bir yana turna niyetine gecen pazar ihsaniye koyu tayakadin goletlerine gittik 3 arkadas kiyidan atcek yaptik tek bir vurus dahi alamadik bu bolgeler hakkinda guncel bilginiz varmi hemen yolun solunda ve saginda 2 buyuk gol var onlari kast ediyorum :) bizim disimizda bir kac arkadas daha at cek yapti ama sonuc sifir sanirim botla randiman alabilirz yarin yagmur yok sanirsam.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Turna denemesi yapmayi dusunuyorum ama hangi gole gelecegime karar veremedim idk idk

3. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

terkos golu balaban koyu cok tavsıye edılıyor kardes ya kayık kıralamak 2 saatı 150 tl dedı az once bır arkadas bot almak daha mantıklı sanırım nekadara buluruz bot yardımcı olurmsun

4. cengizhan

cengizhan cengizpeksak

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf 4.20
    Favori Makine:
    cormoran big pen 7pi 4500
    En İyi Avı:
    çinekop
    nerede oturuyon

5. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

esenlerde ıstanbul

6. ozkan79

ozkan79 özkan

İnternetde bi dunya bot var,200 lirayada var 5000 lirayada gonul rahatligi ile avlaniyim dersen bota en asagi 1000 lira ayirmalisin;turnada bot buyuk avantaj bence.

7. ozkan79

ozkan79 özkan

Kayigin kendisi kac para ki 2 saati 150 olsun olmaz oyle sey 2 gunu 150 olsa heeee temam diycem :D

8. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

aga sorma ya cok para 150 tl var bunda bısey hadı hayırlısı bende hundaı accent era v ar araba bagajına sıgarmı sendekı bot oyle bısey alsak nasıl olur kac kısılık senınınkı

9. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Özkan bot ile bitse bitmiyor. 3-4 kişiik bir bot 1300-1500 lira av marketinde kolibri ve xcape ler var bak, birde motor lazım minn kota 30 luk 400 lira bu en ufağı, birde akü lazım av uzarsa tek akü yetmeye bilir 2 olabilir tanesi ampere göre değişir marin veya kuu aküyse ucuyor ama 150 *2= 300 lira birde şarj cihazı, can yeleği vb... işin içine girmeden bir bot ama girince insan çıkamıyor ben bot takımı yapacaktım vazgeçtim.