Teşekkürler Cengiz Balikcilik

Konu, 'Makineler' kısmında muratmurat tarafından paylaşıldı.

1. Erhan ALKAYA

Erhan ALKAYA Erhan

erhan alkaya ASEM HATAY

cengiz balıkçılığa bende tesekkür ederim, özellikle bu firmanın ürünlerini kullanıyorum.....
    profosyoneller ve ürünlerinin her zaman arkasındalar...

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Ben de Cengiz Balıkçılık hakkında çok olumlu bilgiler alıyorum. Sattıkları ürünlerde bir sorun olursa sorgusuz sualsiz değiştiriyorlarmış. Bana uzak oldukları için bugüne kadar gitme fırsatım olmadı, günlük alışverişlerimi Karaköy'den yapıyorum. Ancak kamış veya makine gibi bir ürün alacağım zaman mutlaka geçeceğim karşıya.

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    yav ben de cengizden alışveriş yapmak istiyorum lakin avrupa yakasında şubesi yokmuş.köprüyü dolanmak gözümde büyüyor

4. recepozdin

recepozdin recep

teşekkür

*** arkadaşlar aslında cengiz balıkçılık için fazla söze gerek yok kiminle konuşursak konuşalım hiç farklı bir söz duymamız mümkündeğil böyle bir esnaflık böyle arkadaşlık böyle dürüstlük böyle güzel insanlar görmedim çalışanlarıda onlar gibi hepsine alper emre erdem yıldıray nuri abi musa abi önder abi fatih ve aydoğan arkadlara hepsine tek tek teşekkür ediyorum her zaman sattıkları ürünlerin arkasındalar fiyatı ne olursa olsun bu gibi insanları üzmeyelim abilerim ve arkadaşlarım elimizdeki değerleri kaybetmeyelim herkese saygılar teşekkürler CENGİZ BALIKÇILIK

5. seikott

seikott MEHMET

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster cx 2,40 14-40 gr-V Systeam 2.4 10-40 gr- silstar 1.8 6-25 lb
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENIUM CI4 30 - AVENGER AV 55B
    En İyi Avı:
    yazılı orkinos 4.9 kg
    Cengiz balıkçılık hizmetininin iyi olduğu duyuyoruz öteden beri ancak diğer illere web sayfası ile hizmet vermiyorlar o durum sıkıntı..

6. furunotr

furunotr Haluk

Üstadım 2 kişiyi unutmuşsun...:D :D :D

7. emreksk

emreksk Karsiyaka

Favori Kamış:
    remixon katana
    Favori Makine:
    penn 345 gti 2
    En İyi Avı:
    1.200 gr kalamar
    Bu kadar iyi yorum alan bir şirket neden online satış yapmıyor acaba ? Keşke online alışveriş imkanı olsa....

8. lynx

lynx Aykut

Favori Kamış:
    Daiwa Crosfire 2.40 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Lexa 2500sh
    Geçte olsa bende teşekkür etmek istiyorum Cengiz Balıkçılığa. Okuma trio 40s marka makinemin çevirme kolu ile ilgili sorunuma, sorgusuz sualsız adresinizi bırakırsanız size başka bir kol gönderebiliriz dediler. Tekrar teşekkür ederim.

9. furunotr

furunotr Haluk

Pekçok bayisi var; tabii online satan bayileri de var; ithalatçı ve tedarikçi firma olduğundan pek de etik olmaz böylesi bir durum; yalnız tek bir mağazada perakende hizmeti veriyorlar; yani ben böyle düşünüyorum...:)

10. PAŞŞA

PAŞŞA Remzi

Favori Kamış:
    Vega Potenza Supercore,Lineaeffe Fury Caster
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast Z 5000,Ryobi AP Power
    Peki abi sadece sitesindeki altı markanın (OKUMA,LINEAEFFE,PROLOGIC,HANSEN KAŞIK,RON THOMSON,SAVAGE GEAR) ürünleriyle mi sınırlı satışlar? yoksa başka markalarda varmı? açıkcası benim de gidip görmek istediğim bir yer..

11. furunotr

furunotr Haluk

Diğer sarf malzemelerine de bakın o zaman; oldukça çeşit var mağazada... (Sahte çeşitleri bu aralar kırıldı yalnız; istenen renk ve modeller sıkıntılı; yakında bir parti daha gelecekmiş 9 cm.liklerden...)

12. furunotr

furunotr Haluk

Mesela KENDO ve BLUEFISH sahteler var; birkaç misina markası mevcut; saydığınız markaların da fazlaca çeşitleri var; mesela Okuma'nın çantasından tutun da fırdöndüsüne; klipsine kadar pekçok malzemesi mevcut...

13. Since1453

Since1453 NoYaN

aret bende avrupa yakasında ıkametgah etmekteyim malzemelerimin büyük cogunlugunu üsküdardan alırım vapurla 15 dk falan sürüyor zaten karakoyden hemde gezmiş oluyorum 4-5 yıldır genellikle cengiz den alısveris yaparım bagzı konulardada belırtmıstırm sagolsunlar ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar pelican yanlıs hatrlmyrsam river2sea yada strike pro gibi markalrında rapalaları mevcuttur. daha bir kac marka daha var suan ellerinde kalmısmısdır bilmiyorum 1 hafta once baya bir azalma vardı ihitiyacın olan heen hemen herturlu malzeme vardır. yolun düşerse mutlaka gidip gezmeni tavsiye ederim