İşlerini hallet ben sana tam istediğin gibi bir bahçeli ev bulacağım, Ali kardeşimizde aramaya başladı. Sevgiler selamlar hoşçakal.
Orhan bey, inanın mutlu olur,onur duyarım. Bursa'ya girerken, çevre yoluna sapmadan direk geldiğinizde, oturduğum sitenin önünden geçeceksiniz. Her zaman beklerim.
Sevgili Orhan ağabey inşallah size bahsettiğim çerkezköydeki arsa işim olur da gelir yerleşebilirsem yerleşir yoksa karavanla da yaşarım. Kısmet olur da gelirsem söz gelirken 1 koli koli bantı getireceğim.En azından konuşsam da mmmmmmm diye sesten başkası çıkmaz. Sevgiyle
orhan abi yemin ediyorum sivrice hayallerimin ülkesi .... Önümüzdeki yaza botu motoru yükleyip oraya geleceğim , zira aklım ciddi şekilde çelindi. Torik lekardası lezzetindeki yazılarınızı defalarca okusam da doyamadım Bir de sohbet nasıl olur allah bilir... Bence bi balıkçı devre mülk yapalım bu forumdaki herkes gider gelir senin yanına,,, rahle-i tedrisinden geçer feyz alır ne dersin
Sevgili İsfendiyar kardeşim sen konuş bak sen yoksun burası sessizliğe büründü aman sen burada ol . senin çok konuşmana razıyız, sevgiler hoşçakal.
Her şekliyle gerek avcılıkta gerekse balıkçılıkta ilk aradığım DOSTLUK Ama malesef haksızlığa hiç gelemediğim ve elimden geldiğince nükte dışına çıkmadan samimiyet aradığım için inan hala handikaptayım. Haaa bu arada sabah arnavuyköy fenerde rapalaya akşamüzeri de yemliye gideceğim yağmur yağmassa. 6 gibi istoçtan geldim malzeme aldım ama ORHAN AĞABEY Sern bu işi biliyorsun takdire şayan şekilde. Tek eksiğin benim gibi miço bulamassın