Üstadlarımın ellerinden öper yasıtlarımı selamlarım!bu sabah erken saatlerde (04:00am)farkettim böyle bir sitenin varlığını.Hem sevindim hemde buruk bir duygu kapladı benliğimi daha önce katılmamıs olmanın üzüntüsüyle...Adım ömer hepinizi kutlarım böyle paylasımcı ve bilgilendirici bir siteye sahip cıktığınız için ,beni de aranıza kabul etmenizden dolayı tesekkürlerimi sunarım. tecrübe ve bilgilerimizi paylasmak dileğiyle...
ömer aramıza hoj geldin umarım sende bizim aillemizin daim üyelerinden biri olursun. ben bilgi konusunda iyi değilim ama çok iyi şekilde yol gösteririm..TANIŞTIĞIMIZA MEmnun oldum ..
Pascador aramıza hoş geldin, çok keyifli vakit geçireceksin. Akçay-İstanbul-Zonguldak, sanki lüferi takip ediyorsun gibi geldi bana İmza bölümüne gerçek isim, doğum tarihi gibi bilgileri ilave edersen seviniriz
lüferden ziyade palamut uskumru mezgit öncelikli geliyor.Ama lüferin hakkı yenmez tabii. balıkların veziri lüfer!akcay da zıpkınla dalıs yapıyorum geceleri ahtapot ve kalamar acısından zengin.Ayrıca levrek te olabiliyor!Adım ömer 80 doğumluyum.Arh+
Memnun oldum Ömer, bereketli avlar dilerim. Ancak kişisel bilgilerini profilindeki imza bölümüne girersen tüm mesajlarında kalıcı olur. Ne mutlu ki gittikçe kalabalıklaşıyoruz ve isimle hatırlanmak nicke oranla daha kolay, sevgiler
Filizleri hızla büyüyen, ailemize katılmanıza memnun oldum. Ailemize hoş geldiniz. Umarım hoş vakit geçirmeniz dileklerimle.
HOŞ GELDİN ÖMER senide ailemizde görmekten büyük mutluluk duyduk..yanlız dikkatimi ceken bir şey olduki bismillah deyip seni eleştirmek istemezdim ama uyarmam gerekiyor malesef (gece zıpkın avı) konusunda endişelerimi belirtmek istedim biliyorsunki zıpkınla gece avı yasak bir uygulama ..bu acizane uyarımı dikkate alırsan çok sevineceğim.. saygı ve sevgilerimle HOŞ GELDİN
Uyarın için tesekkur ederim Melih abi !yaratacağı tehlikenin farkındayım.Ama gece dalısının heyecanı bunu kısmen örseliyor.Azami oranda tehlike yaratmayacak alanlarda dalıs yapıyorum bu konuda ehliyet sahibiyim.
canını sıkmak gibi olmasın böyle bir niyetim olduğunu asla düşünme ...ama zıpkınla gece avcılığı sirkülerde yasak tabi kendini tehlikeye atman ayrı konu o dahada tehlikeli yani hem senin için hem balıklar için ...
böyle bir yasak olduğu bilmiyordum gercekten edremit körfezinde çoğu avcı tek nefes zıpkınlı dalıs gerceklestiriyor geceleri.bundan sonra uyarın sayesinde bu kurala uyacağım tesekkürler.