[/URL][/IMG]Merhaba Gençler 06.09.2009 Pazar günü Ulvi abinizle beraber haydi balığa gidelim diyerek sert poyraz rüzgarı olmasına rağmen gittiğimiz av da yakaladığımız Kızılkanat ve testere balıklarını ben dayanamayıp forumda paylaşıyorum Ulvi de foruma resim koymayı ihmal etmezse onda daha fazla balık vardı anlayacağınız verimli bir av gününüde böylece geride bırakmış olduk.Selamlar Yem = Canlı yemlik balık Olta = Klasik dip oltası Tek iğneli uzun beden uzun köstek [/URL][/IMG]
Siz bana gelmeyin, baraja gidin. Anladınız avanın poyraz yapçağını. Kaçtınız baraja dimi. Tebrik ederim abi. Daha nicelerine hep birlikte inşallah.
Bravo Moti baya yakalanmışız be yahu.. Ben akşam bütün Testere'leri soydum, fırında yaptım harika oldular.. Kızlarda çok beğendi bugüne bile balığım var.. Fotolarını çekmeye üşendim,sen zaten anlatmışsın.. Bu yağmurlardan sonra artık deniz zamanı geldi gibi değilmi dostum??
Merhaba Zeynel kardeşim Gelcez beya ama Ulvi'nin araç muayenesi bittiği için kendimizi riske atmadık.Avada epten kendini yaptı fırtına iç değilse yapalım kendimize küçük bi oyun tutalım üj bej testerecik bakalım dalgamıza dedikUlvi agan kırdı döktü ortalığı gene ben bukadarcık tuttum ama Ulvi doldurdu kofayı Valla billa beya Fakat dayanamamıştır boğazına gider gitmez resim çekmeden yemiştir oncağızları elbet
Teşekkürler Serdar kardeş Sen kofayı doldurdun ama dayanamadın boğazına resim çekip forumda yayınlamadan lüplettin balıkları değilmi Sen varya sen İnsanın ekşi amurunu bile yersin Cümlemizin kardeşim Teşekkürler Pek adres vermem ama o rası ayağa düştüğü için şimdilik mesele yok Yeniçiftlik göleti kardeşim Rastgele
Tebrikler kanka, bayağı eylenmişsiniz benim yokluğumda. Ulvi hakkında söylediklerinin hepsi doğudur kardeşim. Adam fotolarını çekmek için bile sabredememiş balıkları götürmüş Hadi az kaldı, bayramdan sonra aranızdayım.
Teşekkürler Size katılıyorum arkadaşım Ulvi için biliyorumda söylüyorum Adam fırsat bulsa yengemden gizli fırın ve ocak teşkilatını av yerine getirecek Bayram sonrası görüşmek dileğiyle