TFT - Balık Avı Dostları Şile Organizasyonu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tüm ekibi tebrik ederim :)

2. ismaill

ismaill ismail

En İyi Avı:
    levrek - 41 cm
    spin yemli ne yaptıysak limit üstü balık alamadık eve geldim kapkara olmusum ama çok güzel bir gun gecirdim; super bir organizasyondu manzara,deniz,hava cok guzeldi. mangal ve kahvaltı harikaydı. emeği gecen herkese teşekkur ederim. nicelerine katılmak dileğiyle

3. mınık

mınık hüseyin

Favori Kamış:
    d.a.m
    Favori Makine:
    daıwa
    En İyi Avı:
    lüfer
    Selam Tarabya Fishing Team,Sizlerle tanıştığıma çok mutlu oldum,hani derlerya balık bahane dostluk şahane,balık olmasada hep beraber güzel birgün geçirdiğimize inanıyorum,anlatılacak yazılacak okadar çok şey varki yazmakla bitmez,kısaca anlatılmaz yaşanır.

Hepinize ayrı ayrı Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bu arada org.düzenleyen emeği geçen ve tanışmamıza vesile olan değerli dostum İsa'ya ve değerli kardeşim Cengiz'e çok Teşekkür ederim ne mutluki bana iyiki siz değerli Dostlarla tanışmışım.

4. serkan34

serkan34 serkan

Böylesine güzel bir organizasyonu düzenleyen arkadaşlarıma ve bizi yalnız bırakmayan değerli TFT grubuna çok teşekkür ediyorum bu organizasyondan ben çok keyif aldım umarım sizlerde en az benim kadar keyif almışsınızdır ama aslında beni bu denli mutlu eden misafirlerimizin gözlerindeki mutluluk ,saygı, sevgi ve gerçek doğa dostlarının bir arada olmasıydı .
    Bu arada günün en şanslılarından biriside bendim makine talihlisi de ben oldum tekrardan herkese teşekkürler .
    İsa abime böylesine güzel bir organizasyonun altına imzasını attığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Benimde objektifime yansıyanlar.

5. Aydin3d

Aydin3d Aydın

Emeği geçen herkeze teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir gün yaşadık hep birlikte :)

6. Murat1971

Murat1971 Murat ŞAHİN

Merhaba arkadaşlar. Bende bu güzel organizasyonu düzenleyen ve bizleri de davet eden başta İsa Bey ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Devamında nice güzel organizasyonlarda buluşmak üzere diyorum.

7. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Güzel bir gün geçirmişsiniz arkadaşlar,orada olmak isterdim.
    kalkan konusunda bir kaç uyarım olacak.Gayet saf ve güzel duygularla,yavru kalkanların fotolarını ve salınış anlarını paylaşmışsınız
    .Bir çok amatöre örnek bir davranış şekli olduğu gibi,bohçacı taifesinin de ağzını sulandırıcı bir görüntü veriyor o fotolar.
    10 cm lik pisiyi torbaya tıkmaya alışmış tipler için,o boylar tavayı dolduran sınıfa girmekte olup tam bir trofe muamelesi görecektir.
    Dolayısıyla,bu tür avlar yaptığımızda ,iyi niyetle de olsa ,ne o balıklardan bahsedelim ne de fotolarını paylaşalım derim.'' BÜYÜĞÜ GELDİDE BİZMİ TUTMADIK'' zihniyeti,meraları ziyaret etme niyeti içine girebilir malesef...

8. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Abi şuda var , bizim bıraktıklarımızı o gün olmasa ertesi gün toplayacaklar mevcut.
    Tekneler önümüzde vızır vızır dolaşıyordu bizim oltalar olmasa gireceklerdi yakınlara.

Acı gerçekten çok acı, 7-8 cm lik balıklar yakalandığında canları acımasın ve yaşasınlar diye herkes elinden geldiğince gayret gösterdi .

onların büyük çoğunluğunu bu gün toplamıştır ESNAF arkadaşlar.

9. ewalker

ewalker M.FAHRİ AKFIRAT

Güzel, keyifli, balıklı ve en önemlisi kazasız belasız bir gün geçirmişsiniz. Dün kardeşimin düğünü sebebi ile katılamadım. İnşallah bir daha ki organizasyonlarda, çekilecek fotoğraf karelerinde biz de bulunuruz...

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Değerli dostlar, dün geç vakitte geldiğimden ve yorgunluğumdan dolayı detaylı mesajı zar zor yazmıştım ki tüm yazdıklarım silindi malesef.
    Tüm arkadaşlar güne dair çok güzel duygularını paylaşmışlar zaten sağolsunlar.

Alacakaranlıkta sisli orman yolları içinde maceralı bir yolculuktan sonra buluşma noktasında toplandık.Tüm ekip toparlandıktan sonra mekana geçtik.
    Kahvaltı, balık, muhabbet derken günün nasıl geçtiğini anlayamadık.
    Avın her türlüsü denendi, spin çalışmaları sonuç vermesede yemli takımlarımıza 6-7 adet civarı kalkan yavrusu takıldı.Mümkün olduğunca zarar verilmeden hepsi suya iade edildi, sadece bir tanesinde iğne çok derinde olduğundan misina kesilip iğneyle birlikte yolcu ettik.Umarım ileride tekrar karşılaşmak nasip olur inşallah.

Bazı durumlarda "anlatılmaz yaşanır" deyimi kullanırız ya, gerçekten sadece yaşanılacak bir av ve buluşma idi.Hemen herkesin eşit oranda emeği geçmiştir bu güzel güne ve o yüzden ava katılan tüm dostlarıma tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Son olarak tarabyalı dostlar rövanştan bahsetmişler ama bu zaten rövanştı, daha önce bizi iki kez çok güzel şekilde misafir edip ağırlamışlardı.

Ayrıca bizlere tebrik mesajı yazan ve güzel dileklerde bulunan tüm balık avı net dostlarıma selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

11. aykut34

aykut34 AYKUT

Favori Kamış:
    lineaeffe spider surf
    Favori Makine:
    okuma salina16000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan
    bendende bir kaç kare

12. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Bu güzel organizasyona katılan herkesi tebrik ederim, çok güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz fotoğraflarda yüzünüzden eksik olmayan tebessümlerden belli.Daha güzel ve keyifli avlara rastgele!

13. kedi

kedi kazim

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Bir sonraki buluşmamızda görüşmek üzere.

14. alperm

alperm Alper

Favori Kamış:
    Lineaffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 6000
    Ctesi akşamı okudum buluşma organizasyonunun oldugunu , sabah bi hışımola atladım arabaya , arkadaşlardan yarım saat sora orada oldum .

Her şey mükemmeldi , lahvaltılar , mangallar , fındık fıstık :) , her şeyi düşünen ve bizi muhteşem ağırlayan arkadaşlara gerçekten teşekkürler .. Kendi adıma mahçup oldum diyebilirim ...

En önemlisi bu güzel insanları tanımak kalkan balığının yavrusuyla tanışmak , oldu tabiki . Bunun yanında elde edilen bilgilerde kayde değer oldu ki buda buluşmalardaki önemli noktalardan biri ...Çok keyifli ve güzel bi gundü tekrar teşekkürler...

15. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    çok güzel bir org. kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken herşeyin çok güzel oluşu ve keyifli bir org. oluşu beni çok mutlu etti resimleri gördükçe bende sizlerleymişim gibi mutlu oldum özellikle bu org. gerçekleştiren emeği geçen herkese bir tft gurubu üyesi olarak teşekkür ederim çok güzel bir org. olmuş tebrikler

16. melikşah

melikşah ........................

Gecikmiş bir tebrik olacak kusura bakmayın:rolleyes: bu keyifli organizasyona katılamamış olsamda her dakikasının ayrı bir güzellik ile geçtiğinden hiç şüphem yok.
    Katılan herkesi tebrik ederim:thumb: