TFT İş başında İstavritler çıldırmış olmalı...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında lecharmeur tarafından paylaşıldı.

1. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Faruk abi avını tebrik ederim,
    Perşembe günü ben de orada Onnik abi ile avlandım, silikon ile tek tek almak istemeyip elimdeki farklı renk, boy ve iğneli çaparilere iş yaptırabilirmiyim diye uğraştım fakat 1 sefer 4lü alabildim onunda 11 kösteğin 6sı kopmuş olarak geri geldi :D

kamış ve makine o akıntı ile ilk defa bu kadar zorlanmıştı :) gerçekden iri ve tombullar afiyet olsun abi :)

2. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Saol Mehmet abicim,Deniz beni bu kez boş çevirmedi..Sivricede daha güzelleri varmış :) :)
    Teşekkür ederim roy,Birkaç hafta evelde bunlardan iki tane yakalamıştım rapala denerken ama o zaman slikon ile çinekop çaparisi yoktu yanımda. Bu kez tedbirli davrandım. Alet işler el övünür misali...
    Saol fatihçim,sabah slikondan yorulunca öğlen gibi çapariye döndüm her defasında çıkmasada geçişe denk geldiğnde 4 lü 5li geldi tombullar :)
    Saat 2 ye gelirken sonlandırıp eve döndüm..

Sevgili Harun teşekkürler evet ama balık sanırım boğazda yatak yaptı,ara arada olsa yılın her ayı bu tombullara denk gelebiliyoruz. Daha güzellerini yakalaman dileklerimle.

Sevgiyle kalın

3. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Bu silikonlardan oluşan 5li 6lı çapari yapsak iş yaparmı acaba? tek tek zor oluyor cidden :)

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    tebrikler, afiyet olsun