Güne dair tüm bilgi ve rapor alttaki linktedir Sağlıcakla ve sevgiyle kalın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1135160#post1135160
Sağlık olsun Faruk abi, dediğin gibi balık bahane muhabbet şahane demekden başka yapacak fiil yok malesef, zaten bu denli sert poyrazların estiği günlerde karadenize gitmekle yanlış yapmışssınız, bende bugün sıfır çekmekden kurtulamadım, (tatlı suda) kısmetiniz bol olsun, çekerirge her zaman sıçramıyor, birdahakine denk gelir inşallah.
Sevgili Özkanım Bugükü gidişimiz bile bile lades ve keşif amaçlı idi birkaç mera tespit ettim.Yakında patlatırım bombayı Adaları takibe al,birde garibçenin tam karşısı anadolu yakası kısmının kıyısı gün boyunca tekne doluydu bilgin olsun... Sağlıcakla kal
Saglik olsun. Onemli olanda temiz hava alip atcekle biraz stres atmak degilmi.. Benim sormak istedigim karaburun nerededir.sile taraflarimi acaba
dün gitmedim aga,kuvvetli rüzgar şalterlerimi arttırdı banghead bugünde gitmedim,bizim hakan öğlenden sonra gitmiş 30'a yakın izmarit almış dedim yuh ne yaptın izmarit mezgit karışık başkada birşey yok. durum budur.
Mezgit altın balık (ben demiyorum Norveçliler diyor) izmartitte bizim çekirdeğimiz. Beğenmiyormusun bunları gece yemlide sağlam çakan biri vardı ama alamadım . Sanırım 30 cm üzeri izmarit yada tabak gibi bir ispari idi.. Mırmırdan da şüphelenmedim değil.
faruk abi, siz ve ekipteki diğer arkadaşlar, güzel vakit geçirmişsiniz, yeni arkadaşlıklar ve hoş sohbetler günü taçlandırmış, yeni arayışlar yeni meralar, böyle devam ederse illa birinde bingo yapılır. rastgele
Sevgili Ünal Karaburun nerede kısmına sevgili Özkan akrdeşim cevap vermiş sağolsun. Aynen öyle önemli olan stres atıp güzel vakit geçirebilmek.Sanırım pazar günü bunu başarabildik.. Sevgili Aret,doğruluk payı ne derecede bilemem ama duyduğumu aktarıyorum.Adaları takibe alın derim heybeliden palamut haberleri geldi pazar günü.. Haklısın sevgili Hakan güzel hoşça vakit geçirdik pazar günü bingo yapamadık lakin yakındır sağlam bingo yapıcaz. Mahşerin 5 atlısını izlemeye devam edin :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Faruk abi bayramimi p-ç ettim heybelide zarganadan baska balik alamadim neresinden haber gelmis hayret bisey ya banghead Sansizlikidk
Tebrikler Faruk, yine keyifli bir av yapmışsınız, en kısa zamanda tanışıp birlikte av yapmakta nasip olur inşallah, sizin grubun büyük bir bölümüyle tanışmıştık, yalnız sana denk gelemedim bir türlü