Tırıvırı ile mücadelemiz devam ediyor, afiş, broşür dağıtımı ve fotoğraflar

Konu, 'Genel Konular' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. balikci

balikci

Sedat ağabey emeğinize sağlık, her geçen gün daha çok kişiyi bilgilendiriyoruz bu konuda, biliyorum ki bir gün bu illetten kurtulacağız. Engin beyede mücadelemize desteğinden ötürü teşekkür ederiz :)

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Tuncay bu benim ilk fotoğrafım değil, konunun başlarına bir göz at:rolleyes: :D
    Elimde olan bir kaç taneyi de sen değerlendireceksin ona göre:D :D

3. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Sedat amca ellerinize sağlık :)

4. fyuysal

fyuysal FETHİ YAVUZ UYSAL

Favori Kamış:
    Kamış olta
    En İyi Avı:
    Alabalık 40cm.
    şimendifer öncelikle bilgisayar özürlü olduğum için beni mazur görünüz, hatalar yapabilirim. Bu çabanıza bende katılmak istiyorum. Tarsusta kaç tane balık malzemesi satan var bilmiyorum. Bu nedenle beş tane afiş gönderirseniz gerekeni yaparım. adresim Bu arada herkese iyi akşamlar

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Öncelikle aramıza hoş geldiniz, duyarlılığınızdan ötürü sizi kutlar teşekkürlerimizi sunarız. Adres ve telefon bilgilerinizi aldım. Sennur kardeşime yarın ileteceğim. Mesajınızdan bu bilgileri siliyorum, her hangi bir olumsuzluk olmaması için. Keyifli paylaşımlar.

6. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Selam arkadaşlar işlerden dolayı uzun süre ayrı kaldıgım siteye yeniden dönüş yapmış bulunmaktayım. Bursa da sanırım barış arkadaşım gerekli çalışmaları yapmış. Ancak bununla ilğili olarak acil broşür almam gerekiyor. Hocam OOss yane bizde çalışalım dimi ?

7. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Hoş geldin abi ,tabi tabi çalışmak lazım ,allah çalışanı sever ,Sennur hanım sizinle ilgilenir efem :) Kargoyu karşıdan ödemeli yolluyor haberin olsun :D:D:D

8. aticay

aticay Atilla Salih TUNCAY

Sayın üye kardeşlerim
    23mart organizasyonuna kardeşlerimin getirmem gereken malzeme önerilerini nereden temin edebilirim diye sitemizdeki denizde kullanılan olta ve malzemeler bölümünde bana en yakın adresin yolumum üzerindeki Karaköydeki SPOT BALIKCILIK oldugunu tesbit ettim.
    Gerekli olan bazı malzemeleri satın alıp kasaya yanaştım, paramı uzattım sol tarafımdaki rafların TIRIVIRILARLA dolu oldugunu ğörünce, kasaya koyduğum para, elimle kasadaki patronun eli arasında kaldı,şaşkın bakışlara siz bu TIRIVIRILARI sattıgınız müddetce sizden tek bir fırdöndü bile almam diyerek paramı alıp malzemeleri tezgaha bıraktım
    Üye arkadaşlarım:
    a-bu ve bu gibi mağzalardan alışveriş yapmıyalım
    b-sitemizde önermeyelim
    c-denizlerimizi ve canlılarını yok edenleri,imkan sağlıyanları, kara listeye alalım
    bunlar benim önerilerim. Bu mücadeleyi başlatan ve destekliyen her üye kardeşimi yürekten kutlarım.
    Saygılarımla.

9. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

Yapmış olduğunuz davaranış çok güzel ,işte tüm amatör ruha gönül vermiş balıkçı dostlarımız bu şekilde davranırsa belli şeylerin değişeceğini göreceğiz :)

10. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Bu spot la kimse konuşmadı değilmi pazar günü kapalı idi afişte veremediniz hafta içi biri gidip konuşsa iyi olur aslında yada cumartesi anlayışılar aslında belki konuşsak satmazlar

11. aticay

Sayın kardeşim.
    Ben kendilerine sitemizin isminide vererek bir kampanya açtığımızı,güzel yurdumuzdaki pek çok malzeme satıcılarının bu kampanyamızı canı gönüldenden desteklediklerini,TIRIVIRILARIN kurşunlarını keserek imha ettiklerini,afişlerimizi vitrinlerine asarak süslediklerini uzun uzun anlattım.

Ayrıca malzeme temin bölümümüzde pek çok üye arkadaşımın SPOT MAĞAZASINI malzeme teminde referans olarak yazdığını bizzat mağaza sahibine söyledim,kendileri sitemizi ve açtıgımız kampanyamızı bildiğini ,hatta kendilerinde katılacağını söyleyince
    _ TIRIVIRILARIN raflarda durdukca satacaklarını tekrar tekrar söylememe rağmen etrafta koşuşturan şatış elemanlarına en küçük bir talimat vermedi,tek söylediği
    _ Kaldıracagız
    YARIN (21 MART) TEKRAR ORDAYIM !!!!!!
    Saygılarımla.

12. simendifer

simendifer Sennur

Atilla bey, daha önce Suat arkadaşımız da aynı şekilde spot ile görüşmüş, ellerinde son bir parti kaldığını ve onu da geri iade edeceklerini belirtmişlerdi. !!! Ama yine kaldırılması yönünde verilen bir talimat yoktu. Bildiğim kadarı ile Suat, önümüzdeki hafta içi afiş asmak için yine spotta olacak. Asarız dediler ama bakalım. Hem asıp hem satacaklar mı? Yoksa satışı da durdurulacak mı. ;);) Burada referans olarak veriliyorlar, vezir ediyoruz ama neticede bizim amacımıza ters düşülürse aynı derecede eleştirimizi de esigemeyeceğimizi bilmeleri gerekir. Bu arada duyarlılığınız ve davranışınız için size teşekkür ederim. :)

13. simendifer

simendifer Sennur

Fethi bey, afiş ve broşürler P.tesi günü kargoya verilip Salı günü elinize ulaşacaktır, bilginize... Duyarlılığınız ve dayanışmanız için çok teşekkür ederiz. :)

Son düzenleme: 22 Mart 2008
  14. aticay

RAFLARDAN KALKTI
    21 martta SPOT BALIKCILIĞA ğittim.Raflardaki TIRIVIRIlar için,benden öncede sitemizden bir arkadaşımız ziyaret etmiş kendilerinden öğrendim, gerekli ikazları yapmış kendilerine teşekkür ederim.
    sitemizdeki değerli arkadaşlarım sizlerden malzeme alırken lütfen vitrinleri,rafları konturol edininiz gerekli ikazlarda bulununuz ki SUYU KAYNAGINDAN keselim
    Saygılarımla

15. balikci

balikci

Sevgili Atilla ağabey,

Ben kimin ziyaret ettiğini biliyorum, sitemiz üyelerinden Suatreis geçtiğimiz haftalarda kendilerini ziyaret etmiş ve bilgilendirmişti, yakında tırıvırı afişlerimizi asmak için tekrardan uğrayacak. Sizlerinde desteği ile daha iyi sonuçlar alacağımız düşüncesindeyim. Kendisine gösterdiği çaba ve duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim.

16. aticay

Sevgili Kardeşim.
    22. sayfayı okumanı rica ediyorum. Bugün giden arkadaşımız başka bir üyemiz çünkü ayın 23 çünde Rivaya balık avlamaya gidiyormuş,kalkan avlamak için.
    Suat kardeşimiz bizlerle olacak sanırım.Daha önce Suat kardeşimin gittigini biliyorum hatta afişte asmalarını önerecek.Bu zevki bana devretmesi için Suat kardeşimden ricada bulunacağım.
    Saygılarımla.

17. Suatreis

Suatreis

Teknede görüşeceğiz Atilla Abi. Orada planlarız ;)

18. serhat kuşçu

serhat kuşçu serhat kuşçu

canakkale bolgesınde yogun bır kullanım war..bu işin pesındeyım 30 adet brosur yada afış talebım war.yerel gazetede haber yaptırmak ıstıyorum.cunku halkın vurdumduymazlıgından zıyade bılgısızlıgı soz konusu. ne kadar zarar werdıklerının farkında bıle degıller..hemen baslamak ısterım.

19. simendifer

simendifer Sennur

Çok seviniriz. :) simendifer9@gmail.com adresine, adresinizi ve telefon numaranızı gönderebilirseniz kargo ile gönderebilirim. Teşekkürler. :)

20. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, kargo için adres göndermeyenler bir an önce adreslerini bildirirlerse sevinirim.

Bunun dışında, elinde çekilmiş fotoğraf olan ancak henüz eklememiş olan arkadaşlarımız varsa, onlar da bir an önce fotoğrafları konuya ekleyebilirlerse sevinirim. Çünkü 2 hafta içerisinde bir CD içinde Ankara'ya fotoğraf ve videoları iletmek durumundayım. Yalnız o tarihten sonra da fotoğraflarınızı göndermeye devam edin, ben şimdilik sadece elimizde olanları CD ye alıp göndereceğim. Sonrakiler de işimize yarayacak bilginize.... ;)