Tırıvırı ile mücadelemiz devam ediyor, afiş, broşür dağıtımı ve fotoğraflar

Konu, 'Genel Konular' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. balikci

balikci

Necmi ağabey elinize sağlık :) ben fotoğrafları düzelttim sanırım bu şekilde iyi oldu, selamlar.

2. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    teşekkür ederim sağ olun var olun ama sanki konu yeterince ilgi görmüyor gibi Türkiyenin diğer yerlerinden sesler duyamıyoruz hakeza, site içinde de bir durgunluk var bu konu ile ilgili. Kimseden ses soluk çıkmıyor

3. balikci

balikci

Necmi ağabey, konuyla ilgili aslında çok duyarlı dostlarımız var, henüz konuyu farketmeyenler olduğu kanısındayım.

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Emeği gecen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

5. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Sennur ablacım ilk gün çalışmalarımı tamamladım 3 adet video çekimi yaptım inşallah bir işe yarar ,fotograf ve videoda ben çıkmadım ,bir sorun olmaz değilmi ,

Trakya çalışıyor .... Trakya Tırıvırıya karşı :D:D:D

6. simendifer

simendifer Sennur

Zeynel mailini aldım,bilgin olsun. Senin dediğin gibi yaparız sorun değil. ;)

Ahmet, güzel iş çıkarmışsın kardeşim. O çektiğin foto ve videolar işimize yarayacak. :) Bu arada av bayilerinin ismini yazman iyi olmuş, mümkün mertebe av bayilerinin isimlerini ya da tabelalarını çekerek fotoğraf halinde bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.

Sedat abi, çok güzel çıkmışsın fotoda.:) Emeklerin için teşekkürler. İki yere uğramış olman sorun değil. Hafta sonunu buna ayırman bile büyük incelik, çok teşekkürler. :)

Necmi abi, kısık bayilerine göndermek için av bayi arkadaşla irtbata geçmene gerek yok. Sadece eline ulaşmamış olanlara bizler ileteceğiz bilgin olsun. Bizler dağıtmadan da bazı av bayilerinde afişlere rastlayabilirsiniz. Bunlar firmaların kendi gönderdiği afiş ve broşürler olabilir. Çünkü aynı afiş ve broşürlerden, kendi bayilerine dağıtmak için firmalar da bastırdılar. Kısık, remixon, Hisar balıkçılık ve Virax, kendi bayilerine, gönderdikleri mallarla birlikte afiş ve broşürleri iletecekler. Dediğim gibi biz sadece, camında afiş olmayanlara dağıtacağız. Bunlar seyyar satıcılar da olabilir. Tablalarının kapaklarının içine yapıştırılabilir. Şu mevkiideki, adı bilmem kim olan seyyar satıcı diyebiliriz. Tablasına iyi yapıştıralım ama çıkaramasınlar. :p Bayiler için, eğer firma ellerine ulaştırmadıysa, yapıştırmamızda sakınca yok. Eğer yardımcı olacak av bayii arkadaşın hangilerine gönderilmiş olduğunu tespit edebilirse, gönderilmemiş olanlara asabiliriz. ;)

Not : Fotoğrafları çekerken, mutlaka av bayinin tabelasını da kareye almaya çalışalım arkadaşlar. Alamıyorsak, ismini mutlaka belirtmeyi unutmayalım. emeklerinin için hepinize çok çok teşekkürler. :)

7. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ablacım bir nebze faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere :)

Tırıvırı denen lanet illeti ilk bulan EDİRNE de yaşayan bir Bulgaristan göçmeni vatandaşmış bunuda öğrendim

8. simendifer

simendifer Sennur

Fotoğrafları RASTGELE-DER'e gönderdim arkadaşlar. Onlar artık gereğini yapıp Av Doğa dergisine iletecekler.

Bu arada benim aklıma bir şey geldi ama olur mu bilmiyorum. :rolleyes:

İllerdeki gruplar olarak, bir kaç hafta üst üste, tırıvırı kullanılan yerlerde organizasyon yapsak. Tırıvırı kullananlara da, bunun yasak olduğunu verdiği zararı anlatsak, kullanma kardeşim desek. Kısacası "mahalle baskısı" yapsak işe yarar mı dersiniz. Örneğin İstanbul'da bir ay boyunca üst üste Galata köprüsünde org yapsak ve arada tırıvırı kullanan kim varsa, 5-6 kişi başına toplanıp zararlarını anlatsak, satan seyyarlara da anlatsak, biz kullanmıyoruz, kullananlara da karşıyız desek ve bu konuda ısrarcı olsak, tırıvırı atanları bu şekilde tek tek elden geçirip yasak olduğunu, cezasının da olduğunu söylesek işe yarar mı dersiniz??

9. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

Çok güzel bir fikir ablacım ,çektiğim videoların 2 tanesi kısa oldu ,çünkü atışmalar yaşandı aramızda ,kullananlarda biliyorlar yasak olduklarını ama ,kullanıyorlar , bilhassa edirnemizde çok kullanılıyor ,ve videolar ,fotograflar herşeyi anlatıyor ,sahbah 10,30 da çekildi ilerleyen saatlerde olta atmaya yer kalmıyor en az 60-70 kişi oluyor buna gözümle şahit oldum ,zeynel de görmüş , tabiki ablacım biz bu yola baş koyduk elimizden gelenide yaparız :)

10. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar, benim biraz işim var 1-1,5 saat kadar siteye bakamayacağım. Geldiğimde yeniden konuşuruz bunları.

Bu arada fotoğraflar Tarık Bey'in eline geçmiş, o da hatırlatma yapmış. Demiş ki; fotoğrafları çekerken dükkan tabelalarını da çeksinler ama bir karede olsun demiş. Afişi veren kişi + dükkan yetkilisi + tabela aynı karede olursa çok iyi olur demiş. Tabi dergide basılacağı için, haklı olarak böyle bir şey istiyor, ki birden fazla afiş asımı için, aynı yerde gösterim yapabilsinler. ;)

11. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    Galatadaki Tiriviri

öncelikle necmi abi sedat abi ve ahmet kardeşime çok tşekkür ederim yapmış oldukları çalışmalarından dolayı

Cumatresi galatada balık taydım kanal herzamanki gibi iyi balık yapıyordu benim galataya gittiğim sırada olta sallayacak yer yoktu o kadar ki doluydu 1 saat kadar balık avlayanları izledikten sonra boş bir yer bulup yerleştim bende başladım oltamı sallamaya neyse ilerleyen saatlerde tırıvırı atan birirni görüp yanına gidip yaptığı şeyin çok yalnış olduğunu ve kullanılmasının da yasak olduğunu söyledim ama nafile beni takmadı bile ve üstüne birde diklendi tabi bunun üzerine bende fazla uzatmadım ve ondan uzaklaşıp kullandığı tırıvırıyı resimledim işte galatadaki tırıvırı

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 25 Şubat 2008
  12. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    tamam ablacım görüşmek üzere , çekmiş olduğum tırıvırı kullananların görüntüleri yayınlanackmı ablacım ?

13. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    Resmi büyütemedim kusura bakmayın arkadaşlar:)

14. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerine sağlık abicim , sen görevini iyi bir şekilde yapmışsın .

Son düzenleme: 25 Şubat 2008
  15. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Video ve Fotograflar konusunda yardımlarını esirgemeyen ,Derya_kuzusu Müjdat abiciğime Teşekkürü borç bilirim :)

16. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Rica ederim Ahmet kardeşim sizin yaptıklarınızın yanında benim yaptığım nedirki ;) Asıl bizler sizlere teşekkür ederiz ellerinize sağlık hakkınızı helal edin kardeşim :)

Bu arada 3. video 52kb çok zor yükleniyor bugün tekrar deniyecen ve siteye 3. videoyuda yüklerim haberin olsun.;)

17. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    çok teşekkür ederim müjdat abicim ,benden yana helal olsun sende helal et abicim

18. simendifer

simendifer Sennur

Orhan teşekkürler, bu fotolar bizim işimize çok yarayacak. Bütün bu gönderdiğiniz foto ve videolar KKGM'ye gidecek. Ve "biz çalışıyoruz, sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz?" diyeceğiz. Gerçi tırıvırı karanlıktan pek belli olmuyor ama yine de ben görebildiysem, başkaları da mutlaka görecektir diye düşünüyorum.

19. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.

Senur hanım resmi büyütemiyorum resim büyütüldüğünde daha net görüneceğinden eminim saygılarımla:)

20. balikci

balikci

Orhan abi ben resmi düzelttim sanırım böyle daha iyi oldu, selamlar.