Tırıvırı ile mücadelemiz devam ediyor, afiş, broşür dağıtımı ve fotoğraflar

Konu, 'Genel Konular' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    anadolu yakasında olacağım sabahtan öğleden sonrada karşıda misfirlerimiz gelirsede arnavutköyde olacağım
    onur duyarım

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Günaydın Necmi abi hayırlı işler bol kazançlar :) 8 mart cumartesi günü Üsküdara gelicem oradan da kadıköye geçicem ,yanınıza uğramak acı bir kahvenizi içmek isterim :)

3. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Osman, istediğin adette afiş ve broşür kargoya teslim edilmiştir, bilgin olsun...

4. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Arkadaslar bugun oglen tatilinde yemekten sonra carsi merkezindeki 4 malzemeciyi dolasip brosurleri teslim ettim. 2 tanesini cok tanimadigimdan, 1 tanesini de cok kalabalik oldugundan dolayi fotograflayamadim. Dagitimi ispatlayabildigim tek fotoyu asagi ekliyorum :)

Firsat buldukca diger yerlerdeki malzemecileri de dolasacam. Dolastikca da burdan sizlere bildirecem:

5. simendifer

simendifer Sennur

Emeğin için teşekkürler Kaan, sağol. :) Öğle arasında koşturmuş olman bile yeter. :) Yalnız, daha sonraki dağıtımlarda, fotoğraf çekerken afişin asıldığı yerle birlikte, dükkan tabelası ve dükkan sahibini de çekersen güzel olur. Hatta kendin de kareye girersen daha da harika olur. :) Daha önce çekilmiş olan fotolardan buna benzer örnekler görebilirsin. :)

6. Suatreis

Suatreis

KRALA DA BU YAKIŞIR...............:)

Kendisini bu örnek davranışı ve tırıvırı mücadelesine olan katkıları için can-ı yürekten takdir ediyorum.

Ellerine emeklerine sağlık Turgay abi..:)

Turgay Abimizin ricası üzerine fotoları ben ekledim.

7. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    emeğine sağlık Turgay abi ,video görüntülerini kaldırdınız mı sennur abla

Son düzenleme: 28 Şubat 2008
  8. simendifer

simendifer Sennur

Evet Fatih kaldırdık. Murat yükleyecek daha sonra. ;)

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    kral sana yakışanı yapmışın :)yine:)

10. Suatreis

Suatreis

Sennur'um dan bu gün afişlerimi teslim aldım ve İstanbul, Galata da ilk çalışmamı gerçekleştirdim. Galata köprüsünde kalan ve tırıvırı kelimesinden dahi tiksenen son sabit malzemeci Hasan Basri Bey e sıcak sohbeti, tavşan kanı çayı ve nazik tavrı, herşeyden önemlisi bu girişimimizi sonuna kadar desteklediği için samimiyet ile teşekkürlerimi sunuyorum.

11. simendifer

simendifer Sennur

Suat'ım emeğine sağlık, çok teşekkürler. :) İki arada bir derede uğramışsın ama iyi olmuş, güzel olmuş. Galata'nın başlangıcını yaptık demek ki, darısı devamının başına. :)

12. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    suat emeğine sağlık :)

13. Suatreis

Suatreis

Koral dostum, yolumun üzreriydi,boş geçmek istemedim ;) anlayacağın gibi afişler hazır:) Sence uygunsa yarın telefonda görüşelim ve öncelikli hedef noktalara birlikte karar verelim. Arakasından harekete geçiriz. Bu arada istanbul ilinde bize katılmak isteyen diğer arkadaşlarda irtibata geçsinler.:)

14. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tamam suat ben gece çalışacağım için öğlene doğru ararım seni :)

15. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Sevgili Turgay ağabeyimizin ( KRAL BALIKÇI ) tırıvırı için başlatılan çalışmalara olan desteğine dair fotoğrafların devamı arkadaşlar. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz...

16. istanbulteam

istanbulteam Alparslan Altan

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm oltalar
    En İyi Avı:
    96 adet istavrit
    Oltacım a inanan varmı gerçekten ben inanmıyorum o adamın deposunda da var tırıvırı geçen sene yazın bu adam tırıvırı satarken ben sordum niye satıyorsun bişey olmaz demişti bu şahıs

17. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o
    Reis merhaba.

Anladığım kadarıyla cumartesi günü afiş operasyonu yapmayı planlıyorsun.
    Detayları verirsen, bende seninle gelmek isterim.

Afişleri taşımak ilk görevim olabilir mesela;)

18. Suatreis

Suatreis

Sevgili Alparslan Kardeşim, Dediğinde ne derece haklısını gibi soru sormak bana yakışmaz. Sen bu sitedeki en genç ve yaşıtlarına kıyasla en bilgili kardeşimizdensin. Keşke tüm genç ve öğrenme ile eleştirisi ile dolu krdeşlerimin sayısı sitemizdeki üye sayını aşsa. Bunu gerçekten çok isterim. Görüş ve eleştirilerin benim için gerçekten değerli, sonuçta kendi evlatlrımızın ilerleyeceği yol konusunda örnek teşkil ediyorsun. Alp Seni çok seviyorz.

Satıcı konusuna glince, bu tırvırı aleti konusnunda ticaret ile uğraşan kimseler bunun sularımız ve ekolojik denge üzerinde olan zararlarını bilmiyorlardı, onlar için çapari satmaktan farksızdı. Geçen zaman içerisinde ve gelişen bilinç düzeyinde bu zararları her vatan evladı gibi yadırgayacak, istemeyecek, sebep olmayacak yurttaşlarımız var. Biz bu bilinci aşılamak için tüm maddi ve manevi imkanlarımızla tıpkı senin gibi seferber olduk. Bahse konu satıcı geçmiş zamanlarda bu illetin satışını yapmış olabilir ancak şu gün yanında çalışan eleman dahi ilk sorduğumda "olmaz abi bizde öyle şeyler, çık yukardaki terbiyesizlerden al" dedi ise bu sevindirici bir olgudur. Kısacası o köprünün altından biraz su akmış sanırım....

Eleştirin ve duyarlılığın için tekrar teşekkür ederim :)

19. Suatreis

Suatreis

Sırtımın üstünde yerin var...yarın buraya planı yazarım..:)

20. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Tiriviri Ile Mücadelede Afyonkarahisardan Bayii Dayanişmalari

Arkadaşlar Sennur hanımın kargo ile bana ulaştırdığı afiş ve broşürler bu gün elime geçti ve hemen iş hanı komşularımdan 2 satıcının vitrinindeki yerlerini aldılar gerisi en kısa sürede gelecek.
    Rast gele...

Son düzenleme: 1 Mart 2008