Tırıvırıyla balık avındaki püf noktaları neler

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında night fisher tarafından paylaşıldı.

1. TPCX

TPCX sefa y. b.çekmece

En İyi Avı:
    sargoz 2.1 kg
    Çok iyi denemeydi abi keşke bu kdr ciddiye almasaydı herkes yakalardın kesin tırıvırıcıyı :)

2. ali kömbe

ali kömbe ali kömbe

Taktik güzel,teprik ederim,ama sanırım aradıgınız balıkcı pörtföyü buralarda gezmezler,bir su kenarına gitseniz çok rahat bulursunuz,malesef acı gerçek((((

3. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    yav bırakın bu doğa aşıgı ayaklarını

trıviri ile ag yapanları yakalama yeri burası değil.burada genelde kurallara uyan dogayı seven insanların bulundugu bir ortam sen triviri atanlarımı yakalamak istiyorsun hemen vereyim adresi ama hayatta gitmezsiniz.. elmalı barajı herkes trıviri atıyor . kemerburgaz göletlerine gidin kalabalık bir grup görürseniz olta atmayıp kamp yapıyorlarsa onları izleyin ..daha geçen pazar kulakçayırı gölü tarafında gölde 300 metre ag vardı ne oldu aradık jandarma mı geldi sanıyorsunuz ag atanlar gangaster gibi ve kalabalıklar biz ise ailemizle gidiyoruz istersen kavga etmeyi deneyin ..boşverin böyle sitelerde aramayın trıviri ag kural dışı avcılık yapanların burda işi olmaz zaten burası bilgi toplama yeridir.ag atanların bilgiye ihtiyacı yoktur giderler bir göle aglarını atarlar sabah toplarlar giderler.bizde arkalarından rahmet okuruz sadece başkada yapacak hiç bir şey yok malesef yok

4. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Mustafa kardeş ,kimsenin bişey ayağı yaptığı yok,ayaklı mayaklı konuşmalar hoş değil,lütfen daha seviyeli olalım.

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Amaca ulaşılamamış olsa da, çok fena hareket gelmiş foruma. :) :)

6. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Benden iyi bir hareket gelecekti ki yorumları gördüm :).

7. Bu merada o balıklardan yok. Varsa da yeme gelmez. Onların kendileri tırıvırı...

8. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Bende tırıvırıyla balık tutmayı öğrenirim diye konuya heycanlanla tıkladım ama malesef :( Forumda bu zihniyette sazan olabileceğini sanmıyorum :):)

9. demir01

demir01 gürsel demir

En İyi Avı:
    70cm minekop
    şaka olmalıydı, tahminde ettim ama yinede şok etki yaptı:)

10. Leon3838

Leon3838 yasin

En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan
    Fatih abi içimizdeki asıl avcı senmişsin meğer ama bu sefer sazan tutamadın ;-)

11. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Abi sen en iy av kısmına bu kinki koy bence biri sürü adam düştük oltaya :)

12. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Sazanlar mutlaka konuyu tıklıyorlardır.Koklarken falan sarı şeyin plastik boncuk olduğunu uyanıp,oltaya yakalanmasalarda,yaptıklarının ne iğrenç birşey olarak görüldüğünü öğrenme fırsatını yakalıyorlar tekrar.
    Bu oltanın ,birçok tırıvırı avcının,doğru yola dönüşüne aracı olması dileğimiz.

13. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Abi çok güzel bir konu açmışsın direk okurken maskadınızın ne olduğunu anladım kurnaz ve ilginç bir yaklaşım tarzı yapmışsınız varmı oltana vuruş bugün rastgele abi:)buralarda tırıvırı yok adı bile yok cezasını bırak görseler herhalde gavurlar vururlar hani bende bakınıyorum bazen tırıvırı atan biri olsa yakınımda şöyle üşenmeden gölün etrafında bir kovalasam sonra yakalasam sonra o tırıvırıyı başının önünden gelin duvağı gibi bağlasam sonra duvağını kaldırıp ona bir yüz görümlüğü versem anla abi kısa ve öz tabiatın ortasında bir fantazi yaşasam acaba tırıvırıcıya alışkanlık yapar hergün gelirmi yada tırıvırıyı bir kenara bırakıp tövbe mi eder o yüzden nasıl etki yapacağını bilmiyorum ilk gördüğümde denemeye niyetliyim Türkiyede İstanbulda Sazlıbosnada denk getirmiştik üç kişi ama yakalayamadık niyetimizi anlayınca iki tane makaralı kamış ve bir katlanır sandalye bırakıp kaçtılar...

14. GencoGnc

GencoGnc Genco

:laughing:

15. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Genco tam kopmaklık değilmi :laughing: :laughing: duygu düşünce ve yaşanan yazılan hepsi harfi harfine gerçek,esasında ''Kamu Spotu''olarak sigaranın zararları,sigortasız işçinin hakkını araması vs.kısa metrajlı filimler çıkıyorya tv'de işte yine öyle göl boyunda bilgilendirici kısa metrajlı bir film çekip tv'de reklamlarda ve program aralarında yayınlamak lazım ki vatandaş bilinçlensin yapmak isteyen de birdaha düşünsün burada tırıvırı hakkında hırsımızı alamıyoruz lanet okumakla klavye şövalyeliği yapmakla olmayacak bu iş görsel ve uygulamalı olarak tv'de yayınlanmalı :lock1: :lock1: o zaman çok daha büyük kitleye ulaşılır o kadar senedir forum köşelerinde,derneklerde,organizasyonlarda vs. duyurulamayan nefes gibi kalan o sesin biranda duyurulmasına engel olan o kocaman duvarların yıkılmasına camların tuzbuz omasına neden olacak Oof.. amma nutuk attım yine hadi hörmetler selamlar:):)

16. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Ertan,eskiden sallandırırlarmış meydanda bir ikisini ibreti alem için,bu gün bu işler olmazda,ben avlakta ayak bileğinden sarkıtarak asma yöntemi uygulanabilir diyorum:) :) :)

17. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    ÜST KONU olmalı hatta hihi hihi hihi

18. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Abi nasıl yani anlamadım ıavlakta nazikçe ayacının bileğinden tutup,bir omuzunun üstüne atıp,ağaca çıkmak, orda sallanmak,sallandırmak Ooff bea..sallandı kaldı annamadım Fatih aga bida anlatsana şunu ...:Didk:laughing:

19. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Sarcağsın,iki bacağı beraber bilekten be ya.Sona,urganı sallayasın meşe aacına.Çekesin urgancağızı yukarı,diğmesin başcağızı yere.ANLAYASIN BE MACIR.:) :) :)

20. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Tamam aga şimdi ısıtma bujileri şimdi ısınmaya başladı kısaca palanga sistemi diyorsun indir kaldır:D şaka birtarafa abim bende kendini bilen her vatandaş gibi dopdoluyum böyle yaratıklara karşı atıp tutuyoruz işte burada masa başından inşallah ciddi kanunlar yaptırımlar ve cezalar gelir önce satanlara sonrada kullananlara selamlar sağlıcakla kal