Tebrikler. Dana olmuş bunlar Avlağın dip yapısı sadece kum mu? Derinlik ne kadar ? Daha irileri rastgelsin reeling
Selçuk tebrik ediyorum. Son hareket çok şık. Darısı başımıza diyelim. Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler. Adana'ya geleli 3 ay oldu. At-çek at-çek devam diyoruz. Ama nasibimiz şu ana kadar suya iade edilen bir züber ve 26-27 cm'lik minik bir levrek. Sağlıcakla kalman dileklerimle.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri sizlere rastgelsin. Bu arada videoda belirmeyi unutmuşum salınan balığı Koray kardeşim yakalamıştır.
Yakaladığınız ve saldığınız balıklar ayrı ayrı için tebrik ederim. Güzel avlarınızın devamını dilerim, rastgele :thumb:
Tebrikler Selçuk kardeşim, bu av çok usta işi, böyle güzel avların ve levreklerinin devamını dilerim, sevgiler.
tebrikler selçuk ve koray harikasınız... selçuk seninle ayrı gurur duyuyorum ilk balığa başladığımız günleri düşünüyorum da çoookkkk ilerleme kaydettik )))
Sağolasın güzel kardeşim:thumb: bende bu sene bolca savagear karides aldım 2 poşet 10cm 4 poşet 6cm 1 poşet 5cm :laughing: offset iğneleri kurşunlu olanlarıda cabası :laughing: