Teşekkürler Hakan arayan bulur . Şaka bir yana levrek avı zordur ve çokça çaba sarfedip peşine düşmek lazım bu hafta iş yapan mera diğer hafta yapmayabiliyor başka mera çalışıyor bu seferde denemek lazım.
Tebrik ederim çok güzel bir paşa yakalamışsınız ve ayrıca babanızla beraber olta atmanıza da çok imrendim Ben çocukken babamla kıyıdan ve tekneden çok olta atmıştık. Şimdilerde de aynı çocukluğumda ki gibi babam ile birlikte olta atmayı gerçekten çok istiyorum ama maalesef ne yaptıysam babamı ikna edemedim. Kendisi şu an işin sadece yeme kısmıyla ve eli boş döndüğüm zamanlarda da alay etme kısmıyla ilgileniyor. İnşallah ilerde ben de peder beyi kandırmayı başarabilirim Avlarınızda başarılar dilerim, nicesine rastgele
okurken çok keyif aldım çok güzel bir rapor olmuş benimde babamla beraber balığa gittiğim günler geldi aklıma o günlerin kıymeti bilinmeli daha bol bereketli avlar geçirmeniz dileğiyle . saygılar . . .
Teşekkürler Önder bey İnşallan kısa zamanda ikna olur yıllar sonra babam ile av yapmak gerçekten güzel keyif verdi.
Teşekkürler haklısınız aslına bakarsanız insan ailesiyle gerçidiği her anın kıymetini bilmeli. Birde bu ortak bir hobiyi paylaşmak olunca keyfi bir başka oluyor.