özeline yazdım reçeteyi bu sezon her hafta sonu kullan sonuçlarını da forumdan bıldırırsın bır şikayetin olursa başka reçete yazıp tedavi şeklini değiştiririz
Ağabey ben sazan hastasıyım. 10-15 kg'lık bir sazanı çekebileceğim bir takım önerebilirsen sevinirim...
Bende tuzlusu için trabucco sörf tipi kamış arayışı içindeyim. Nereden buluruz? Hangi modeli tavsiye edersiniz? Fiyat olarak kaç lira civarındadır? Banada acil bi reçete lütfen
Bende var bitane RIVER STAR PIKE PRO 100 modeli 60-100 gr atarlı 3,50m İSTOÇ'da TRABUCCO'nun bayisi var oradan almıştım 35,40 ytl di 6 ay önce ama hiç memnun kalmadım, daha ilk balığa gidişimde bütün halkalarındaki porselenler döküldü, hadi onları japonladık birkaç zaman sonra halkaları tutan çemberlerin bir kaçında çatlaklar oluştu, en son arızasıda makinayı sıkan vidaların içerisindeki pilastik kaplama kırıldı,anlayacağınız hiç memnun kalmadım..
Sabri bu yaz buldum trabucco iki parça idi 2.30 cm.fiyatı da 85 leva,Türkçe(84 ytl) civarı idi valla içime sinmedi made ın china olmasın ne dersin.modelini sorma sadece gözucuyla baktım bana çok ucuz geldiği için geldiği için.bana da bir reçete yazsana özelime modeliyle falan o zaman bir dahaki sefer gittiğimde artık modeline göre fiyatını da kategorize ederim kafamda
ertan abim bugunku durum nedir bılmıyorum made in china da olabılır hatta olma ihtimali yuksek çin yedi bıtırdı butun sektorleri TRABUCCO nun ürünlerini geçen sene istoç ta bulunan ÖZKURT AV BAYİ bol miktarda getirdi bu sene daha da fazlasını getiririz diye duydum bu markanın ürümlerini kulanmak isteyenler oraya bakabılır