TRABZON ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında izzetbey tarafından paylaşıldı.

1. garip

garip garip

Favori Kamış:
    tt
    Favori Makine:
    tt
    En İyi Avı:
    tt
    selam

yer vakfıkebir iskele..yaprak istavrit tekli iğne..

2. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    önümüzdeki 5 Günlük Hava Raporumuz Balik Için Cuma Ve Cumartesi Müsaitiz

EVET SEVGİLİ KARADENİZLİ TRABZONLU ARKADAŞLARIM AVLANMAK İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ 5 GÜNLÜK HAVA RAPORUNA BİR GÖZ ATTIĞIMIZDA EN MÜSAİT ZAMANIN CUMA VE CUMARTESİ GÜNLERİ OLDUĞUNU GÖRMEKTEYİZ ...

EEE DAHA NE BEKLİYORUZ O ZAMAN İZZETTT ABİİİİİ :):) CUMA CUMARTESİ ABİ NE DERSİN BİRİNİ SEÇELİM AVLANALIM ABİ BİLİYOSUN BEN SENİ BEKLİYORUM YANİ İZZET ABİ :):):)

3. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    cumartesi ve pazar günü trabzonumuzda hava gayet açık bugün dahil olmak üzere hadi trabzonlu balıkçı abilerim kkardeşlerim sesimi duyan var ise yarın ava gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlarımız olurmu acaba ?????​

4. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    HEYYYY gidi trabzon bitmiş be valla izzet abidende ses seda yok zaten onsuz dönmüyooki trabzon kimse yokmu bu trabzonda yahu kala kaldım burda bi aşıma hee :D:D:D:D:D:D

5. FOX

FOX Onur

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 420..albastar 300
    Favori Makine:
    lineaeffe 4.20 okuma travertine 65..daiwa sweepfire 35 silverstar 3.50
    En İyi Avı:
    16 çinekop..5 kg istavrit
    selamın aleykum Trabzon

6. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    İzzeeeeeetttt nerelerdesin sen :confused: ;)

Çok özledik seni ve güzel yazılarını gel artık :eek:

Bizleri o güzel hikayelerinden neden mahrum bırakıyorsun güzel insan, duygu adamı,Bilmezmisin seni ne kadar sevdiğimizi.
    Gel hadi şöle güzel bir hikaye yaz, yada bir av raporu patlat.:)

Allaha emanet ol kardeşim.:)

7. adra

adra

ey gidi trabzon valla özledim ha kaldık bu gurbet ellerde harbiden yav buranın hali ne böyle gittik boş bırakmışınız burayı.hadi allaha emanet olun rasgelsin.

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Hadi Trabzon Bursa orgundan sonra sizlerden de güzel haberler bekliyoruz.

9. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek

ey gidi barış abi Trabzon ölmüşte ağlayanı yok napim tek başımamı bişler yapim diyorum oda yanlız olmuyo ya zaten havalarda bayadır bozuk sağnak yağmurlu gidiyo yağarken balık olurmu diyorum acaba şu anda saat sabahın 06:24 ü ben msj yazarken hiç uyumadım takım yaptım ama gene çiseliyo düşünüyorum naspam diye yemimde yok zaten tavuk göğsümü kullansam maksat vakit geçirmek yakalarsakta sizlerle paylaşmak olur ama güzelde yağmur yağıyo naspsam acaba :confused: :confused: ;) :D

10. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Trabzon'lu üyelerimiz lütfen bu başlık altında toplanalım ve tanışalım !!!!

Trabzon da yaşayan ve forumumuza trabzondan katılan arkadaşllar lütfen bu başlık altında toplanalım..

öncelike site yönetiminden özür diliyorum daha önce trabzon platformu vardı tabiki ama msj sayısı fazla olduğundan herşey karıştı ..

bu başlığı açma sebebim trabzonda organizasyon düzenlemek amacı ile forumumza trabzondan katılan arkadaşları bir araya toplamaktır. Daha sonra trabzon platformundan duruyu org vs vs gibi işlemlere devam edilecektir..

Ama ilk önce trabzon dan aramıza katılan ne kadar balıkçımız var bunu öğrenmek istedim..

Lütfen trabzondan katılan arkadaşlarım kendilerini tanıtırsalar sevinirim bölece bir araya gelip güzel avlar yapalım diyorum

çüki sanırımki kısıtlı sayıda trabzon katılımcısı var forumda en azından olanları bir araya getirmek istiyorum

Tekrar tekrar site yönetiminden özür diler anlayışları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım​

11. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Karar verdim ens sonunda yağmurda yağsa balığa gidiyorum inşallah yemci açıktırda boru kurdu alırım :D yoksa tavuk göğsüyle idare etcez artık napalım eğer bu yazımı trabzonlu br arkadaşım görür ise yer olarak değirmendere eski çimento fabrikasının arkasına linaın kısa olan ayağındayım beklerim yani :D:D

12. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Trabzon günaydın.Hayırlı işler olsun.

13. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    3.5m kamış, 5 bilyalı makara
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    trabzonda değiliz ama gönlümüz ve aklımız orada. Memleket Beşikdüzü Çakırlıköyü tüm hemşerilerime selamlar ve sevgiler.

14. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

günaydın arkadaşlar
    izzettttttttttttttttttttttt gel artık be:cool:

15. yunuss

yunuss Yunus Ahmet SARIHAN

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg rus kefali
    oy trabzon oy özledim balığa çıkmayı ama havalar felaket bozdu son 3 gündür okula zar zor gidiyorum.Denizde de iş kalmamış zaten...

16. yunuss

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg rus kefali
    selamlar tüm trabzona ben k.t.ü lojmanlarında oturuyorum ve k.t.ü inşaat mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim balık tutma hastalığına 2 yıl önce bulaştım 2 aydır balığa çıkamıyorum acayip bi şekilde balık tutma potansiyelim var şu an ama önümüzdeki hafta sınavlarım var sonraki günlerde her organizasyona adımı yazabilirsiniz

17. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
  18. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Bu şekilde bir sayfa olduğunu biliyorum ancak çok msj olduğundan dolayı biraz karman çorman oldu o yüzden gereksinim duydum abcak gene taşınmış konu buraya neyse olsun sağlık olsun nediyelim yunuss kardeşim gideriz ava ya sen burda ol arada bir msj yaz da seni unutmayalım havaının güzelliğini bekliyorumm

Bu arada bende dediğim gibi bu gün gittim değirmenderey eve ama ne gidiş:D :D

arabaların silecekleri yağmura yetişemiyo ben akıllı gittim yem aldım doğru balığa yağmur biraz zayıfladı derken oltamı yemleyip suya bıraktım 1 2 vuruş yaptı ama ondan sonrada yağmur nasıl aldı başını gidiyo inanamazsınız sağnak yağıyo dedim kaç gürkan sana kısmet yok donarsın burada nnasıl kaçıyorum bir görseniz varya gülemkten ölürsünüz valla :D :D

Eve geldiğimde üstümü çıkarttım sıktım 1 kova su çıktı benden bakalım hasta olcazmı ama olsun en azından can sıkıntımı attım bişey tutamasakta felaket yağmurluydu yani kısacası böle havanın güzel olacağı ilk günü iple çekiiyorum yemlerde 2 apket dolapta bekliyor :D

19. yunuss

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg rus kefali
    valla bi güneş açs hemen oltaya satılacağım.Aslında İzzet abinin raporlarına bakıorum hiç fakir raporu yok birlikte bi organizasyon yapsak güzel hasılat yaparız gürkan abi ve tüm trabzonlu arkadaşlar vallahi boru kurdunun kokusunu bile özledim:D 2 ay oldu boru kurdu gördüğüm yok.

20. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    dolapta iki paket kurdum var yunus kardeşim o kadar özlediysen gönderim valla he :D :D