Arkadaşlar Trabzonda İstavrit'e merhaba dedik. Hafta Sonu Sahil Yolu T'lerden epey bir İstavrit Aldım. Boy Olarak Fena Değil.
Hayırlı olsun En büyüklerini tutarsınız inşallah istavritlerin. Bizde size bir merhaba desek, tanışalım bölümünden bir giriş yapsanız
Aranızda olmaktan Mutluluk Duyuyorum. Arkadaşım... Ben Genelde mesai Bitiminde ve haftasonu fırsat bulabildiğim için çok uzak noktalara gidemiyorum. Ama Birkaç gündür moloz yeni sahil yolu altı ve akçakale de atıyorum (sabah erken veya akaşam üzeri). gayetde güzel balık var.
Ey gidi Trabzon....... Harkese merhaba öncelikle...Trabzondan ii haberler almak güzel...Trabzona gelmeyi dört gözle bekliyorum...Burda (KATAR)balığa gittim ama Trabzondaki gibi zevk vermiyo. Niye derseniz deniz balık kaynıyo..Sanki alabalık çiftlğinde balık tutyomuş hissi uyanıyo insanda..en acemi bile tek başına 5-6 kilo balık tutuyo. Ama cinsini ne siz sorun ne ben söyliyeyim.. Mercanları tanıyorum ama o kadar çok çeşit balık var ki..Bazen korkup yandakilere soruyoruz zehirlimi değilmi diye..Hadi balıktan geçtim yengeçler bile saldırıyo oltaya. Belli bir şeyden sonra tutup tutup geri salıyoruz.Sadece en büyükleri alıyoruz. Ama dediğim gibi çok balık çok zevk anlamına gelmiyo..Fazla bir emek göstermeyince kıymetide olmuyo haliyle.. Aklıma gelmişken TRABZOn'da tekir ne durumda?
kıracamı uy toprağım desene bizim buraya gelene kadar yine kıraca kalmayacak zaten benim şansızlığım giresun da olmam önce balık orada cıkacak da siz den artarsa ki elinizden çok azı buralara ğelir ooooo biz burada dört ğözle onları bekliyoruz dostum size rastğele bol kıracalı ğünler
Trabzonlu Arkadaşlara Ya Arkadaşalar ben vakfıkebirden,henüz burada bişey yok, hangi renk çapari kullanıyosunuz .. Bide söyleyin buralara doğru kaysınlar bi selam versinler...boıyları fena değil diyounuz umarım öyledir.,sabırsızlanıyorum..