Tebrikler, şimdi bulunmaz bu sahteler balık malzemesi satanlarda. Hücuuum Strike Pro'lara. Bu kadar balığı ben yakalasam bak nasıl yazıyordum av hikayesini Mındar etmişiniz raporu Balıklar süper ama...
volkan acemiliğime ver mehmet kardeşiminde dediği gibi ilk raporum bundan sonraki raporlarda daha iyilerini yazmaya çalışırım evet gerçekten bu sahteler iyi iş çıkardı tavsiye edilir.eğer merada balık varsa kesinlikle atlar abi
Tamam neyse affedildiniz. Şaka bi yana müthiş bir av günü geçirmişsiniz. Lakin rapor sıradan bir av anı gibim. Bu balıklara bu rapor zayıf kalmış. Biz 3 gün atçek yaptık sonuç sıfır. Onları raporlasam daha adrenalinli olur. :laughing: Forumda tanışıp beraber av yapmanız da ayrı bir güzel. Çok hoş olsa gerek. Rapor aslında çok paylaşımlı, yakalayan sahteleri bile kodlarıyla bir vermişsiniz. (Teşekkürler) Balığın yakalanışı, çekimi esnasındaki mücadelesi, o heyacan ve sevincinizi aktarabilseydiniz biz başarısız avcılar olarak daha bir keyif alırdık. Bende çok şey mi istiyom ne Raporladığınız ve resimlediğiniz için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yeni bir avınızı ve ayrıntılı bir içerik bekliyorum haberiniz ola Geçmiş bayramınız kutlu olsun, rastgelsin.
Teşekkürler sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun. Raporlarıma bir bakın isterseniz http://www.balikavi.net/forum/search.php?searchid=2463159