trabzondan tüm balık dostlarına selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında fthstorm tarafından paylaşıldı.

1. fthstorm

fthstorm fatih

Favori Kamış:
    Shımano Vengeance Shad 2.70 Cormoran Bull Fighter 2.70 DAİWA Crossfire 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC Okuma Travertine TR40
    En İyi Avı:
    3.5 kg. Levrek
    GÜNAYDIN MEHMET
    EVET BALIK ÇOK UFAK ABİ.
    YOMRAYA GİDİYORUM BAZEN MİLLET AVUÇ İÇİ KADAR LEVREĞİ ALIYOR ACAYİP ZARUMA GİDİYOR.BEN ŞU AN GENELDE DEĞİRMENDEREDE RAPALA ATIYORUM GEÇEN HAFTA 3 TANE ALDIM HERBİRİ 1,5 KİLO GELMİŞTİ.YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE 3,2 KİLOLUK ALDIM AYNI YERDEN BÜYÜK OLANINI SABAH SUYUNDA DİĞERLERİNİ AKŞAM SUYUNDA ALMIŞTIM TAVSİYE EDERİM ORAYI .DÜN DE ATTIM FAKAT ÇOK DALGA VARDI.HAFTAYA İYİDEREYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇOK BÜYÜK BALIĞI VAR

2. DeryAdem

DeryAdem Adem Aktaş

Merhaba fatih abi hoşgeldin. Bende trabzondan Adem :) İnşallah bir gün beraber gideriz :) Maksat işi öğrenmek muhabbet etmek :)

3. mehmetshow61

mehmetshow61 mehmet özdemir

En İyi Avı:
    9,2 kg sazan
    ahhh şu trabzon avcıları ne zman öğrenecekler kurallara uymayı küçüğü salıp büyük balık peşinde koşmayı...bizim milletimiz niye bu konuda çok duyarsız bilemiyorum...keşke herkez sizin bizim gibi olabilse...bende levrek avına bayılıyorum ama sırf bu tipleri görmemek için dere ağızlarına gidemiyorum sote yerlerde takılıyorum...siteye hoşgeldin umarım birbirimize yardırmcı olma imkanımız olur...saygılar

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Fatih bey, aramıza hoşgeldiniz:)
    Keyifli paylaşımlar dilerim, avlarınız daim ve bol olsun, Trabzona selam ve sevgilerimizle...