GÜNAYDIN MEHMET EVET BALIK ÇOK UFAK ABİ. YOMRAYA GİDİYORUM BAZEN MİLLET AVUÇ İÇİ KADAR LEVREĞİ ALIYOR ACAYİP ZARUMA GİDİYOR.BEN ŞU AN GENELDE DEĞİRMENDEREDE RAPALA ATIYORUM GEÇEN HAFTA 3 TANE ALDIM HERBİRİ 1,5 KİLO GELMİŞTİ.YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE 3,2 KİLOLUK ALDIM AYNI YERDEN BÜYÜK OLANINI SABAH SUYUNDA DİĞERLERİNİ AKŞAM SUYUNDA ALMIŞTIM TAVSİYE EDERİM ORAYI .DÜN DE ATTIM FAKAT ÇOK DALGA VARDI.HAFTAYA İYİDEREYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇOK BÜYÜK BALIĞI VAR
Merhaba fatih abi hoşgeldin. Bende trabzondan Adem İnşallah bir gün beraber gideriz Maksat işi öğrenmek muhabbet etmek
ahhh şu trabzon avcıları ne zman öğrenecekler kurallara uymayı küçüğü salıp büyük balık peşinde koşmayı...bizim milletimiz niye bu konuda çok duyarsız bilemiyorum...keşke herkez sizin bizim gibi olabilse...bende levrek avına bayılıyorum ama sırf bu tipleri görmemek için dere ağızlarına gidemiyorum sote yerlerde takılıyorum...siteye hoşgeldin umarım birbirimize yardırmcı olma imkanımız olur...saygılar
Fatih bey, aramıza hoşgeldiniz Keyifli paylaşımlar dilerim, avlarınız daim ve bol olsun, Trabzona selam ve sevgilerimizle...