ya sen profesyonelmisin, onlar mecbur çarpılıyorlar. Acı istiyorsan,acılı adana ye yanında üzüm suyunla... şaka bir yana yazdıklarım doğrudur. arıcılık yaptığım zamanlar,arının soktuğunu elimde debelenmesinden anlardım. İğneleri kertikli olduğundan çıkartamaz deriden kopar iğne ve arı ölür sonra....
Evet hocam bağışıklık denemez ama vücut zehire karşı her sokulmada direnç kazanıyor.Artık trakonyaya bastığımda deniz kabuğu kesti sanıyorum.İğne izini görünce hafif bi sızı başlıyor kısa süreli.Psikolojikmidir nedir. Aytrkin abi ben arıcılıkta yaptıydım zamanında
burak bağışıklık derken vücut o zehire karşı antikor üretiyor,onu anlatmak istedim. yani zehiri hemen kontrol altına alıyor...
hımmm ibrahim abi ben 2001 yılında ayvalık tarafında proflarla birlikte ağ toplarlen sokulmuştum ve bir haftaya yakın elimi kullanamamıştım şimdi birdaha sokulsam bir şey olmazmı yani denemek lazım
bakın şimdi burada ufak bir yanlış anlama var anladığım kadarıyla. benim bahsettiğim insanlar sürekli bu işi yapan,hergün ağ atıp çeken bu işten ekmek yiyen insanlar. yani iki defa üç defa çarptı artık bi şey olmaz değil. bu tür insanları belki günde 3-4 defa çarpıyor. Yeşilköyde iskorpit tutup satan bir arkadaş vardı,banada iskorpit temizlemeyi öğreten kişidir.iskorpitin çarptığı yer de biraz kızarıklık olurdu bu arkadaşta.
Acaba arkadaşlar, yeni bir konu açmadan forumda niye arama yapmak zahmetine katlanmazlar? Arama yapılsa şu konuda daha önce her şeyin konuşulduğu görülürdü. Selam ve sevgiler. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8374&highlight=trakonya