trakonya yeniyormu

Konu, 'Denizdeki Canlılar' kısmında selimlee tarafından paylaşıldı.

1. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    O zaman üstad bırakalım bikaç kez yaşayalın bu acıyı sonra bir ömrü kurtulalım..Aşı misali;)

2. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    ya sen profesyonelmisin, onlar mecbur çarpılıyorlar. Acı istiyorsan,acılı adana ye yanında üzüm suyunla...:D :D :D :D :D

şaka bir yana yazdıklarım doğrudur. arıcılık yaptığım zamanlar,arının soktuğunu elimde debelenmesinden anlardım. İğneleri kertikli olduğundan çıkartamaz deriden kopar iğne ve arı ölür sonra....

3. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Evet hocam bağışıklık denemez ama vücut zehire karşı her sokulmada direnç kazanıyor.Artık trakonyaya bastığımda deniz kabuğu kesti sanıyorum.İğne izini görünce hafif bi sızı başlıyor kısa süreli.Psikolojikmidir nedir.
    Aytrkin abi ben arıcılıkta yaptıydım zamanında:D:D

4. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    burak bağışıklık derken vücut o zehire karşı antikor üretiyor,onu anlatmak istedim. yani zehiri hemen kontrol altına alıyor...

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    hımmm ibrahim abi ben 2001 yılında ayvalık tarafında proflarla birlikte ağ toplarlen sokulmuştum ve bir haftaya yakın elimi kullanamamıştım şimdi birdaha sokulsam bir şey olmazmı yani denemek lazım:D :D

Son düzenleme: 30 Ağustos 2008
  6. ayastafanos Balıkçısı

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    bakın şimdi burada ufak bir yanlış anlama var anladığım kadarıyla. benim bahsettiğim insanlar sürekli bu işi yapan,hergün ağ atıp çeken bu işten ekmek yiyen insanlar. yani iki defa üç defa çarptı artık bi şey olmaz değil. bu tür insanları belki günde 3-4 defa çarpıyor. Yeşilköyde iskorpit tutup satan bir arkadaş vardı,banada iskorpit temizlemeyi öğreten kişidir.iskorpitin çarptığı yer de biraz kızarıklık olurdu bu arkadaşta.

7. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar