TRAKYA 11-09-2010-Carpangels(Bilent Yildirim-Cihan Güdücü)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında bilent yıldırım tarafından paylaşıldı.

1. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

Carpangels takımı bu hafta ayrıydı,ama yine boş geçmedi.
    iki ayrı avlak,iki ayrı av.

kullanılan yem: Carpangels boili

2. LapinCash

LapinCash

Abi boiliyi kendinizmi üretiyorsunuz ?

3. wildyaban

wildyaban Erdem Karaca

Favori Kamış:
    Dam Sumo Royal 240 Tele 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Seido 3000 SRA
    En İyi Avı:
    63.700 gr Yayın - Hasanuğurlu
    Modern sazan avcılığı nedir, bilen bilmeyen görsün.

Tebrik ediyor, hatta imreniyorum. Çok teşekkürler.

4. qustah17100

qustah17100 hasan

tebrikler.

5. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Ya Hocam Allah aşkına bu Balık Modern tutulsa ne olur tutulmasa ne olur Tutması En kolay balık sazandır Bunu Modern avlayınca Farklı ne oluyor bana söylermisiniz Sadece Av malzemeleri üreten firmaları zengin etmiş oluyorsunuz Modern sazan avıgibi Atçek avcılığındada çeşit çeşit sahteler kullanmak Bana çok Saçma ve gereksiz geliyor Zengin isen ayrı mesele ama normal bi balıkçıya böyle modern falan filan gibi şeyler hiç ama hiç gerekmiyor
    Kendin hobi olarak yapabilirsin ama İllede Millete Nisbet yapargibi Modern sazan avı nedir bilmeyen görsün demek Milleti küçümsemiş gibi oluyor Biz milleti olarak bilmiyoruz Öğretiyorlar Gibi tutuğu balık altı üstü Deli Sazan Her yeme vuruyor mısır .solcan .yavru balık.boili.hamur.vb. bukadar geniş bi besin potansieli olan balığı yakalamak sizce bukadar zor olsa gerekki Modern av yapmaya imreniyorsunuz :))

6. modena

modena

carpangels show yeni bölümü ile karşınızda...tebrikler...bol trofeli yeni av raporlarınızı bekliyoruz...

7. RIDVANDINC

RIDVANDINC RIDVAN DİNÇ

teberik ederim yakışıklı balık

8. bilent yıldırım

evet kendimiz yapıyoruz kardeş.

teşekkürler üstad,sağolasın

sağolasın,teşekkürler.

sağoalsın ,estafrullah av yapıyoruz kendimizce.

teşekkürler,hangisi daha yakışıklı:D

9. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Gerçekten güzel balıklar elinize sağlık; AMA :
    Sezai'ye sonuna kadar katılıyorum.

10. bilent yıldırım

sazan balığı,çok akıllı bir balık,bu yüzden çoğu balığın yarışması neredeyse düzenlenmezken,sazan balığı yarışmaları en fazla düzenlenen yarışmalardır.
    ama sen o bu balığı,o kadar küçümsemişsinki , birkaç trofe alın da, biz de ne kadar basit olduğunu görelim,tutmadığın bir balık için yorum yapıyorsun.

tuttuğunuz yarım,bir kilo sazanlarla,sazan herşeye atlar derseniz,bilgisizce konuşmuş olursunuz.

sizin modern sazancılık dan ne anlıyorsunuz ben çok merak ediyorum.burda kastedilen modern sazancılık:daha pahalı şeyleri almak değil balığı ,düzgün bir şekilde çıkarıp zarar vermemden suya iade etmek den bahsediliyor. buna karşıysanız,o sizin tercihiniz ,isteyen yer,isteyen bırakır.ama buna gerek yok derseniz,yanlış konuşmuş olursunuz.bütün dünya bunu böyle yapıyor,bende genelde bırakıyorum.

ayrıca herkes istediği pahalılıkda ürünü kullanır,zevk meselesi,kimse kimsenin cebinde değil.zaten bizde kalkıp takımlarımızın reklamını yapmadık raporda.

herkesin tercihine saygılı olun ,raporu beğenmiyorsanız yorum yapmazsınız.benim yazdıklarımıma da sazan hakkında bilginiz varsa yazıp cevap verirsiniz,dinlerim.ters yazıcaksanız gerek yok, başında yazmıyacaktınız.
    rapor yayınlamış bir kişinin tutuğu balığı,raporunu küçümseyen siz olmuş oluyorsunuz.sazan aptal zaten tuması kolay bizimde uğraşımız yok zaten. ayıp oluyor.

Son düzenleme: 13 Eylül 2010
  11. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Avınız ve bu kısa açıklamanız için teşekkür ediyorum.

12. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Abi tebrikler çok güzel balıklar avınız daim olsun...
    Kullanılan takım (örn. boili ipi vs) ve balıkların kilogramlarını merak ettim, bilgilendirirseniz sevinirim...

Son düzenleme: 13 Eylül 2010
  13. yalniz2007

yalniz2007 Hakan

tebrik ederim iyi avlar

14. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    tebrikler harika bir sazan

15. DrEjO

DrEjO Tamer

Böyle laflara gülüp geçin arkadaşlar ciddiye bile almayın bazıları el kadar sazan tutmayı balık yakalamak olarak görüyor ülkemizde onların çoğuda tırıvırıcıdır zaten. Tebrikler avlarınızın devamını dilerim.

16. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Sazan bir çok yeme gelse de, tutulması ya da yemi beğenmesi çok zor. Onun için "Sazan gibi atlamak." deyimi ters kullanılmakta toplumumuzda. 35-40 dakika bir oltanın başında beklediğimi bilirim. Yemi ha aldı ha alacak diye. Sazanı bilen bilir.

17. ..........

..........

tebrikler üstad..
    ben kımsenın olta balıkcılıg yapmadıgı kuck bır glöde gelısebıldıgı en buyuk noktada olan sazanları gördüm.bekleme avını sevmesemde ramazandan beride yemleme yapıp oltalarıda attım. 3300 grmdan buyugu gelmedi. halbukı o akdar kucuk havuzvarı bır gölde normal mantıkla gelmesi gerekırdı..
    burda da ozellıkle trofe sazanların uyanık oldugu ortaya cıkıyor

18. 3182

3182

Ekibi kutlarim . Guzel birde video cekerseniz baligi tutup salarken daha guzel olacak.(Tabi avlagi desifre etmeden :D )

Evet bahsi gecen balik israil sazani ise gidip tutabilirsiniz istemediginiz kadar var bcekmece golunde. Trofe sazan tutmak her balikcinin harci degil.

19. wildyaban

wildyaban Erdem Karaca

Favori Kamış:
    Dam Sumo Royal 240 Tele 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Seido 3000 SRA
    En İyi Avı:
    63.700 gr Yayın - Hasanuğurlu
    Bir balığı salmayı düşünerek, onun sağlığını düşünerek, ona en az zarar verecek şekilde kıyıya alabilmek için gerekli tedbirleri önceden almak herkesin anlayacağı bir durum değildir.
    Modern trofe sazan avcılığı deyip livara kütük doldurur gibi doldurulmuş sazan sahnesiyle bu sahneler arasındaki farkı görmek deneyim ve bilgi gerektirir.

İster tek kancalı şeytan oltasıyla, istersen şamandıralı oltayla isterse boili rigleriyle avlan...

Taa başından balığı salmayı düşünüyorsan, ona göre tedbir alyorsan sen modern sazan avcısı olursun.

Gerisi benim anlamadığım mevzular.

20. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Ben sizin tuttuğunuz balığa Bişey demedim Avınız Daim olsun bunu Sportif Sazan avı diye adlandırsanız anlarız Carpangels Diye Adlandırmışsınzı Ben bu formun Türk çe olduğunu zannediyordum ayrıca ben size bir laf atmadım avınız hakkında kötü bir terim kullanmadım Sazan Zaten Sportif amacı ile avlanması güzeldir Lezzeti yok bunu cümle alem biliyor Keyfimden Deli Sazan demedim Oltaya Deli Gibi vuruyor Demişsinki yarışmalarda Hep sazan vardır İllaki Sazan olacak Hamuru boiliyi kapan gelecek Turna,Sudak,Tatlı su Levreği Sazan Kadar sık olmuyor sebebi Her yerde bulunmaması ve Teknik istemesidir Sazan dünyanın neresine gidersen git var Olmasa bile Su havzalarını Temizliği açısından Salınır
    Ve mevcuttur Tek amaç budur Tatlı su Balıklarının Su altı Videolarını İzlemeni isterim bir solcana Tatlı su Levreği Nasıl vuruyor Sazan nasıl vuruyor Sazan direk kokuyu alıp atlıyor Sazan Halk Arasında bile Adı çıkmıştır Sazan Gibi Herşeye Atlama Diye !! Neden Sazan Yarışması düzenlenmesin Sazan Avında Önemli Olan Trofe yakalamak esizde Güzel balık almışsınız Allah Daha irilerini Benden alsın Size nasip Etsin