Trakya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında Conqueror tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    İlk ben buldum DEDE. ;) :D :D :D

2. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Sedat amcacım hoşbulduk nasılsın iyisindir inşallah.:)

3. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Torunum merhaba, bundan sonra bana kibar dede veya sosyete dede dersin artık. Baksana benim arkadaşlar neler diyor:D :D Ama onları utandıracağım;)
    Müjdat anlamadığım birşey var. Bizler forumları en ince ayrıntısına kadar inceleyemediğimizden bazı şeyleri kaçırıyoruz. Bak Osman arkadaşımızın da başından birşeyler geçmiş.
    Bu forum sevgiyi, arkadaşlığı ve bilgiyi paylaşma formu olmasına rağmen neden arkadaşlarımız birbirini kırıyor:confused:

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Teşekkürler Osman yeğenim, iyiyim ve çalışıyorum. Bir de Trakyalı amcalarla uğraşıyorum:D
    Senin yurtdışına gitme işi vardı, yattı mı o iş?

5. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka

Çok doğru söylüyorsun Sedat ağbicim .bizler burada Sevgi,Saygı Ve Arkadaşlığı baz alarak paylaşımda bulunuyoruz zaten.Olsun arada bazı çekemeyenler ve Egolarına yenik düşenler olucaktır. Ama onlar zaten zaman içinde kendi kendilerini YOK ediyorlar. Çürük elmaları sepetten atıyoruz :cool:

Merak etmeyin bizden bişey kaçmıyor :cool: :D Gereken anında olmasada zamanla yapılıyor;)

6. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    Kıyıdan Olta ve kamış-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Hayalimdeki balığın peşindeyim
    Hadi BALIĞAAAAAA:) Bu kadar gırgırdan sonra ilk Kalkan balığını sen tutacaksın kesin:D :D Oltaları hazırlıyorum ona göre:D Gel oltanı yemini al ve ben dahil herkesi utandır:D

7. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Sen mağazadan dışarı çıkmadın galiba:D :D Havayı bilmiyorsun, ben şimdi sahil kısmından geldim, rüzgar ve soğuk var:mad: :mad:

8. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Birazdan çıkacağım hemde tam takım:D Kayalıklarda ilk oltayı senin şansına atacağım:D

9. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ben geldim kayalıklardan.:)5 adet zargana gayet irice.Resimlerini çektim becerirsem yarın forma atacağım.

10. ulvi

ulvi

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Hadi eyvallah.Balıkları afiyetle yiyeceğim inşallah.Hoşçakalın birileri varsa formda.

11. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Yurtdışı işi yatmadı araya bayram girdi vizeler gecikti kesin gidiyorum başka yolu yok çünki işin başında ben varım anlıyacağın işçileri ben götürüyorum 1400 villanın elektrik işini yapacağım en azından 1,5 yıl oralarda olacağım.:)

12. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Kılçığı boğazında kalmaz inşallah:D :D Sen ne biçim arkadaş, ne biçin komşusun:confused: İnsan gel arkadaş bir zargana da sen ye demez mi:( :D :D Mutfağın camından çağırsaydın ben duyardım:D
    Yine de afiyet olsun:) İnşallah yarın hava daha da kötü olmaz da ben de lüfer tutarım:D

13. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Allah işini rast getirsin Osman kardeşim.

14. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Teşekkür ederim Allah razı olsun.

15. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    günaydın trakyamın güzel insanları nasılsınız fatih abi nişan 27 sinde mi valla yeni duyuyorum gelmeye çalışacağız siteye girmeyeli kaç gün oldu bir bilseniz yazılanları sabahtan beri ancak okudum :D

16. uzunköprülü umut

uzunköprülü umut Umut ÖZER

Favori Kamış:
    3.00m alba kamış 60lık olta ve her türlü şamandıralı olta takımı
    En İyi Avı:
    10 cm tatlısu levreği
    fatih abi bir ara demirköye org yaparsak benim dayı orda ilçe tarım müdürü alabalık yerlerini ayarlarmış ona göre;) ama normal barajları bilmiyormuş:S

17. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    GENÇLİĞE HİTABE

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
    20 Ekim 1927

Sabahtan beri içim acı kin ve nefret dolu arkadaşlar yine şehit haberleriyle uyandık Allah'tan şehitlerimize rahmet sevenlerine baş sağlığı dilemekten başka elimde bir gücün olmamasının kederi ve üzüntüsü içindeyim.Hep beraber akıllı ve itidalli olma zamanıdır. :(

18. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Ben de eşimden duydum, şu an kulakdan dolma bilgilere sahibim. Tv. yi açamıyorum üzüntüden, duymamak, görmemek için. Ama bu gerçeği değiştirmeyecek tabi.

19. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    herkese merhaba arkadaşlar

20. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    Fatih iyi akşamlar, nihayet foruma girebilmişsin. Balıktamıydın:confused: :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.