Trakya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında Conqueror tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Burakk

Burakk

Favori Kamış:
    Tek iğne dip oltası
    En İyi Avı:
    7.5 kg Yayın,Sazan 3.6 kg
    Süleoğlu buaralar canlı balıkla güzel levrek yapıyor.Ama ağcılar orayıda kurutmuş

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    araştırmaların için sağolasın ahmet anladığım kadarıyla aynı yerden bahsetmiyoruz senin dediğin yer sanırsam deniz kenarında benim bildiğim yerse resmi aşşağıda benim dediğim yerde tahminimce yılan balığı yoktur çünkü denizden çok yukarıda ve bildiğim kadarıyla denizle bağlantısı yok ama sen merkez göletini araştırı ver kardeş
    Shot at 2007-07-19

3. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    yine yapıyo yanlız rapala yapmak lazım botla şimdi atış var yasak

4. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    aytekin abi deresi var girişte o denize akıyo bildiğim ama şarköy tarafına değil saroz tarafına acaba yanlış mı hatırlıyorum tam bilmiyorumda abi yılan balığı çamurda yaşayabilirmi

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ahmet bu mesajını kaçırmışım evet bende avcılıkta var iyi yakalamışsın valla tebrikler gerçi son iki senedir ava gidemedim kuş gribi vs vs işte biliyon

6. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    burak soyadın ergut mu benim bi arkadaş var gökhan onun amca oğluna benziyosun da ondan sordum

7. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    bombasın abi , gelelim esas meseleye kavak barajı elimizde çok teşekkür ederim harita var ama şarköy sapağından girdiğimizde 5 km gitmiyoruz bile solda ilk önce dere başlıyo üzerinde tekneler var daha sonra baraj ve derenin suyu şarköy tarafına değil diğer tarafta denize gidiyo diye söledi abim haritadan göremedim bende

8. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    burak korucuköy göletine gittin mi hiç eğer bakarsan bugün korucuköy göleti hakkında bazı şeyler yazdım, 750 gr 1000 gr sazan çıkıyomuş arkadaşlar geçen hafta gitmişler bende dün gittim ağ çekiyolar her yere kuruttular tüm trkayadaki göletleri sen nerelere gidiyosun

9. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    şimdi ahmet kardeş şöyle bir toparlayalım şarköy sapağı dediğn yer evreşe'denmi yoksa malkara'danmı gireceğiz hangi yoldan giderken 5 km sonra dere başlıyor

10. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    abi keşandan geliboluya doğru gidiyosun bayağı bi sonra tabela var şarköy yazıyo sol tarafa ( evreşeden girmeyceksin) ilerliyosun şarköye doğru 5 km bile değil daha az solda dere başlıyo üstünde tekneler var daha sonra baraj başlıyo ve bayağı büyük baraj orda yılan balığı çıkıyomuş

11. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    tamam şimdi yerini çözdüm ama bana iyice ters şarköy'dende ileride neyse kısmet olurda bir gün gidersem en azından burada yılan balığı olması lazımdı diye aklıma gelir ve bir olta sallarım bilgiler için sağolasın sen ozaman birazda alabalığı araştır bari pınarhisarda demiştin yanılmıyorsam :)

12. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ahmet kardeş bir soruna daha cevap vereyim yılan balığı kış aylarını ve gök gürültülü günlerde kendini ya çamura gömer yada su altındaki deliklerde ve oyuklarda saklanır kışın kış uykusuna yatar

13. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    pınarhisardan , dereköye giderken yol üzerinde 2 tane dereden bahsediliyo okulda olmasam google eart tan foto sunu gönderem sana orda alabalık olduğu söyleniyo avcılar sitesinde ,ayrıca kırklareliye bağlı armağan barajı var orda genelde sazan çıkıyo fakat orda bulunan alabalık tesisleri alabora oldu sular yükselince ve armağan barajına karıştı armağan barajıda iki dağ arasında ince uzun bi baraj ve bayağı güzel

14. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    sağol aytekin abi , edirne den istanbula gelirken otobanda yanlış hatırlamıyorsam ya silivriye yada selimpaşa ya yaklaşırken otoban dipinde göller var 2 tane arka arka ya yol boyunca ve bir sürü balıkçı oluyo acaba orda ne tür balık çıkıyo biliyomusun abi

15. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    öyle yerlerin ismini tarifini fazla yazma bu siteyi hergün binlerce kişi ziyaret ediyor yani senin adres tarifini üye olmayan ağcılarda araştırıyor yılan balığını kimse tutmaz ama ala ve sazan için adamlar dinamit bile atıyor adres tarifini güvendiğin insanlara özelden atarsın;)

16. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    sağol abi uyardığın için ama merak etme oraları bulmaları zor biraz yüzlerce -baraj ve dere var bulmaları zor edirneye benzemiyo yapısı dağlık oraları yinede sağol abi işler çok yoğun bugün fırsat buldukça hep yazmaya takip etmeye çalışıyorum

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    o göllerin ist. gelirken birincisi b. çekmece onun malesef yarısı kurudu önceden orada israil sazanı tutuyorlardı yayın, turna ve sazanda oluyordu ama açıklarda köprünün altında ancak dediğim gibi kızılkanat ve israil ikincisinde ise orası k.çekmecedir benim çocukluğumda ve gençliğimde müthiş büyüklükte turnalar yakalanıyordu ama artık o gölde su kirliliğinden dolayı malesef balık yaşamıyor

18. Burakk

Burakk

Favori Kamış:
    Tek iğne dip oltası
    En İyi Avı:
    7.5 kg Yayın,Sazan 3.6 kg
    İki haftadır,süleoğlu,geçkinli,yagcılı o tarflardaydım.Sazan pek oynamıyo ama levrek var.Rapalaya pek vurmuyo artık çünkü yavru balık çıktı.Bu hafta üyüklü tatar tarafına gidicem.

19. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ergut mu soyadın peki

20. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    sana bi yer tavsiye edeyim burak doyaran köyünde süper yerler var nehir avcılığını bilirsin bilhakis meriç nehrinde suda yatık ağaç olacak suyu kesecek su durgun olcak ve 1 m derinlik olsun sazan için durak olur ,ama yemleme çok önemli ben kadın çorabının içine hamuru dolduruyorum iple bağlayıp sula bırakıyorum daha sonra tek hamur takıyorum başka bişi yok ve genellikle benim nehirde olta attığım yerler davulların bulunduğu yerler oralı hem derin hemde mağaralar var meriçte balık oralarda yatıyo

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.