Re: bende öyle düşünüyorum ama bakalım görücez nasıl cvplar gelicek harika olur bence büyük bi organizasyon olur
Mert bey, Bugün yapılmasını planladığımız yalnız hava muhalefeti yüzünden iptal ettiğimiz tatlı su organizasyonuz olacaktı. Eğer tavsiye ettiğiniz bir avlak yeri varsa ve ulaşım açısından sorunsuz bir şekilde üyelerimiz ile erişebileceksek bunu bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
hava güzeldi yapılsa iyi olacaktı..Yakın zamanda denizdede bir organizasyon fena olmaz diye düşünüyorum..
Re: Edirneli olduğum için avlak bölgelerimde genelde burda bulunuyor ulaşım bakımından diğer arkadaşlar için zor olur diye düşünüyorum. Kırklareli şeytan dere barajı hem balık bakımından verimli hemde ortak bi nokta olma açısından güzel bir yer diye düşünüyorum..
Yazmıştınız.. Ben görememişim, yeniden sordum cevap verme nezaketinden bulunup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca misafir perver olacaksınız ki bizler buradan kalkıp oralara av için geleceksek tüm üyelerimizle mutlu ve huzurlu olacağız
Biz izlemedeyiz. Gençler organizasyonun ismini koysunlar bakalım. Yani organizasyonun anahatlarını belirleyip, listeyi açsınlar.
Olmuştuk be yav sen üye olmadan Her yıl, her yıl da olmaz ki, ayıp ama http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19805
Siz değerli kardeşlerimiz Biz Mahşerlerin 3 balıkçısının(Sedat-Ulvi ve ben)her zaman başımızın üstünde yeriniz var...Edirne'li Kardeşimizin Organizasyonundan sonra düşünmeye değer... Sevil Hn.Bizleri mahcup ediyorunuz Sizlere layık bir Organizasyon yapmaya çabalamıştık Biz Üç İhtiyar (Sedat-Ulvi_Ben) Ne kadar başarılı olduk bilmiyorum fakat her arakadaş bizleri çok mutlu etmişlerdi geldikleri için Mahşerin 3'lüsünün dostluğu bakî dir..Selamlar saygılar