TRAKYA'DA Organizsyon!!!..

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında shatin tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi o zaman ben koyayım ismini trakya harekatı... (talat abininkilere benzedi ama ..:D:D)

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Re:

haklısınız evt ama ben bi organizasyon hazırlıycak zamanı bulamam imkansız denilicek kadar zor işimden dolayı. sadece katılımcı olarak gelmeyi düşünebilirim bu durumda. Açtığım konudada böyle bi organizasyon olsa nasıl olur gibilerinde yazmıştım keşke zamanım olsada bi org. düzenleyebilsem en güzel şekilde misafirlerimi ağırlayabilsem inanın bundan çok mutluluk duyardım..

3. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Sadece fikir beyan edin o zaman. Mesela size göre buradan gelinecek uygun mera varmı bildiğiniz. Hem aile için uygun olan piknik yapılacak hemde balık avı yapılacak bir yer.

Teşekkürler.

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Re:

amacım oydu ztn yanlış anlaşıldı sanırım. dediğim gibi Şeytandere barajı uygun olabilir diye düşünüyorum

5. unique

unique Cüneyt Eşsiz

O zaman biraz bilgi toplayalım Şeytandere barajı için.

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Moderatörüm Cüneyt.
    Tatlısu konusuna eğilip organizasyon girişimleriniz beni cok heyecanlandırmaktadır.
    Bilindiği gibi yaşadığım yörede bircok bakir sayılacak baraj ve akarsu bulunmaktadır.Buralarda neslinin en büyüğü kasnalar,sazanlar kol gezmektedirler.Keza Turna avı imkanıda vardır.
    Bu sezon yağışlar bolca alındığından,özellikle akarsular halende yüksek ve bulanıkca olup,suni yemlerle ava henüz hazır değillerdir.
    İlerleyen aylarda,sazan mevsimide acıldığında buralarda bazı organizasyonlar yapmayı planlamaktayım.Deniz avıylada karışık yapılabilecek bu organizasyonlarda sizleride davet etmeyi planlıyorum.
    Ön

7. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Sevgili Vedat ağabey,

Bu güzel düşünceniz bizleri çok mutlu etmiştir. Umarım ilerleyen zamanlarda sezon içersinde sizinle beraber bir tatlı su organizasyonuda yapabilme şansını yakalarız.

Hiç olmadı zaten ben atlar gelirim yanınıza :D Böyle bir planımda yok değil hani :)

Ellerinizden öper bereketli avlar dilerim.

8. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Re:

balık bakımından güzel bir baraj yani geçen seneye kadar öyleydi :)

9. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Barajın resimlerini servise koyabilir misiniz? Bakalım etrafı piknik yapmaya uygun mu? Biz yaz güneşinde pişmeye razıyız da ailece gitmeye uygun mu? Yapılışı sırasında hatırladığım etrafı açıktı. Aradan kaç sene geçti. Yeşillendirildi mi bilmiyorum.

10. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ben demin Aytekin' in verdiği resimlere bakmıştım, hayalmiydi o mesaj ve fotoğraflar:eek: :confused: :p

11. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Re:

benim elimde yok ama mutlaka vardır internette biraz araştırma lazım. sizde bildiğiniz yerleri önerin mutlaka çok daha güsel yerlerde vardır

12. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Kayalı barajı ne tarafta, size yakın mı?

13. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Re:

Kırklarelide kalıyor Kayalı barajı Armağan barajıda olabilir

14. unique

unique Cüneyt Eşsiz

İstanbul'a epey uzak o zaman, değil mi :confused:

15. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    Re:

uzak biraz evt

16. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Şeytandere veya diğer adıyla Kırklareli barajı şehir merkezine 5 km. Kayalı barajı da 30 km civarında yanlış hatırlamıyorsam. Gidiş zamanı İstanbul'dan Babaeski çıkışı sürücüye bağlı olarak 75-90 dk. Mahmutbey gişelerden. Babaeski çıkışından Kırklareli mrk 25 dk.

17. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Bence Ortada bir yerde buluşulursa iyi olur ,kayalı barajında kızılkanattan başka bişi yok ,birde ufak trakya levreği var ,kırklareli barajı ayrıdır ,şeytandere bildiğimiz deredir ,kum ocaklarının boşaltığı yerlerin irili ufaklı gölcükler şeklinde dolmasıyla oluşmuştur,kırklareli barajının dere ağzı şeytandere üzerindedir amöa ikiside ayrıdır ,şeytanderede ,turna ,kefal ,isail sazanı vardır ,armağan barajı ise hem edirneye hem istanbula uzak

Son düzenleme: 6 Haziran 2009