RECEP ABİ ; hoş geldin umarım oralardanda arkadaşımız çıkar ama sizin bizimle birlikte daimi olmanız bizim için daha çok mutluluk verecek, hoş geldiniz
slm aramıza hosgeldın recep amca sakın balıkcılıktan da emeklı olma tecrübelerinden yararlanmak isterız trakyalı arkadaslar seni bulacaklardır
Recep amca hoşgeldin. Merhaba amca.Umarım arkadaşlarla tanışırsınız.Bende hemşerilerimi arıyorum.Şimdiye kadar sadece Anıl ile forum da tanışabildik.Hayırlısı
Merhabalar.Ben kırklarlinden Tuncer.Trakyadan bir balıkçıdostu daha görmek çok güzel.Umarım paylaşımlarımız baki olur.Forumda trakyadan epey bir katılımcı arkadaşımız var.Sezonda belkide birlikte bir katılım yapabiliriz.
MERHABA TRAKYALI kardeşim. Nerelerde avlanıyorsun.Tatlı sumu deniz mi.ben tatlı su avcılığı yapıyorum. sadece kışları Kalkan avına Karadenizde Kıyıköye ve marmarada salat ın karşisına gidiyorum.Tatlı su için İstanbula yakın Çatalca ve terkos gölünün başlangıcı ormanlıya turna çapak ve kadife avına gidiyorum.biraz kendinden bahsedarsen sevinirim.
merhaba racep abi recep abi merhabalar bende sizin gibi yeni ve trakyalı bir üyeyim. artık en verimli dönem başlamış sizin için allah biz gençlerede nasip eder inşallah o günleri.. gerçi bazı arkadaşlar o günler hiç gelmesin hiç emekli yaşlanmayalım genç kalıyım diye düşüne bilir ama hayatın kanunu ( büyük balık küçük balıgı yer) saygılarımla edirne/uzunköprü
Recep bey aramıza hoşgeldiniz.Burası sizin için yeni bir meşgale olacaktır.Çünkü balıkçılık ,bilgi paylaşımları ve kurulacak yeni dostluklar sizi buradan ayırmayacaktır.Şimdiden size rastgelsin.
Selam üstad, Size yazılan mesajları okudum ve çok duygulandım. Gördüğünüz gibi burada her yaştan doğayı seven arkadaşlarımız var. Sizlerden ve diğer arkadaşlardan mutlaka çok şeyler öğreneceğiz. Daimi olmak umuduyla.