Trofe alabalık avımız

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında zeytinn25 tarafından paylaşıldı.

1. zeytinn25

zeytinn25 murat

En İyi Avı:
    3.5 kğ 62cm alabalık
    Cumartesi aksam üsü arkadasım gökhanla gittiğimiz avlakta çok güzel bir alabalık (somon) yakaladık. yer ver vermek istemiyorum çünkü bizm burda tırıvırıcı bohçacılar aşırı yoğunlukta. inanmassınız adam ırmağa koskoca balıkçı ağı germiş bu kadar da olmaz.
    Balıklar meps yöntemiyle yakalnmış büyük olanı gökhan küçük alabalığıda ben yakaldım.
    Büyük balık yaklasık yarım metre uzunlukta 2 kg agırlığındadır
    Herkeze en güzel avlar rastgele

2. Elvis

Elvis Suat

Tebrikler Murat Bey,
    Tırıvırı ile ilgili olarak satan yerleri şikayet edebilirsiniz.Yasal olarak tırıvırı satışı ve kullanımı yasaktır.
    Doğa dostu olarak görev bilinci ile bu konunun üzerine düşmeniz ve gelişmeler konusunda da bilgilendirmeniz,bu cahilliğin sütüne yasal olarak düşmeniz gerekmektedir.

3. casanova38

casanova38 Ömer

23.10.2011 tarihinde arkadaşım ile sazan avına gittik maksat birlikte olmak (düzenli olarak yaptığımız şey) Saat 5:30 civarı avlaktaydık gittiğimizde 7 kişilik bir ekip çadır kurmuş balık tutuyorlar bunu görünce bizim gibi Balık avı tutkunlarını görmek tabi hoşumuza gitti takımlarımızı suya saldıktan sonra, diğer lerine bakalım çadır kurmuşlar ama ne çıkartmışlar diye merakla yanlarına giderken gördüğüm manzara karşısında şaşkına döndüm serçe parmağım kadar balıkları topragın üzerine atmışlar ölmesini bekliyorlar yanlarına iyice yaklaştıkca tırıvırı ve ağ gerdiklerini gördüm bu ufak balıklarını nie alıyorsunuz tekrar salın gitsin dediğimde aldığım cevap bi hayli ilginçti ''Mahallede çocuklara veriyoruz oynuyorlar'' dediler dedim tırıvırı, ağ germek yasak bizim tutmamıza engel oluyorsunuz abi dediğimde ise '' sanane sende getir ger'' dediler biraz atıştıktan sonra jandarmayı aradım ve jandarma bana gerekeni yapıp gerekli yere söyleyip ilgileneceklerini söylediler ve uzun süre bekledim ama ne gelen var ne giden adamlar akşam olunca ağı çekip yine parmak kadar balıklarıda alıp gittiler. Bizde oltamızla tuttuk 4 tane limit üstü balıklarımızıda alıp avlağı terk ettik. beni üzen nokta o ufacık balıkları almasalar belki ağ germelerini pek önemsemeyeceğim ama o manzarayı görünce dahayanamadım. Konu nerden nereye geldi... Böyle zihniyetteki insanlarla elimden geldiğince mücadele edeceğim.

4. tellakman

tellakman Engin

Tebrik ederim güzel av olmuş.

5. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Tebrik ederim güzel av olmuş.Resimlere bakınca aklıma birşey geldi;Aaaaah orada fly oltayı alıp ipi suya bir sersem....:)

6. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrik ederim. harika bir trofe. daha iyi avlar dilerim. bu bohçacılarla nasıl baş edeceğiz, azalacaklarını beklerken, çoğalıyorlar gibi geliyor bana.

7. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    tebrık ederım guzel av olmus

8. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Tebrikler. Bunun aynından ben de bu sene -farklı tarihlerde- iki tane yakaladım. Biri 810 gr., biri 1190 gr. idi. Balık biraz enli bir balık olduğu için, boyu kısa olsa da epey kilo dövüyor:D (Tam pazarcı ağzı oldu.) Afiyet olsun!

9. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    merhaba Murat kardeş,, Tebrikler Trofe balığın için gerçekten çok güzel bir balık yakalamışsın. Tokat'ta geçen 3 sene boyunca avlandım..Genel olarak avlak yerlerini bilirim.Yerinizide tahmin ettim aslında,, aynı yerlerde çok tartıştım senin bahsettiğin kendini avcı sanan bohçacılarla...Güzel av çıkarmışsınız çokta zevkli geçmiş anlaşılan..KİB.Rastgele..

10. zeytinn25

zeytinn25 murat

En İyi Avı:
    3.5 kğ 62cm alabalık
    mrb abi yorumun için tesekkürler,. burda senin eski arkadaslarınla (çvktn) görüştüm hepsinin selamı var. kibk en güzel avlar seninle olsun

11. zeytinn25

zeytinn25 murat

En İyi Avı:
    3.5 kğ 62cm alabalık
    herkeze güzel yorumları için teşkkür ederim

12. SAFRAN

SAFRAN Mehmet BOSTANCI

Murat bey maaşallah..Elinize sağlık..tadından yenmemiştir heralde..:D

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Temiz-nezih bir av. Bundan iyisi cansağlığı. Daim olsun Murat, gönlünce.;)

14. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Tebrikler güzel balıkmış avlarınız daim olsun rastgelsin.

15. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Tebrikler, hem tuttuğunuz balıklar hem de bohçacıya yaklaşımınız için. Çoğu arkadaş, hele kalabalık iseler bohçacılarla takışmaya çekiniyor ki haksız da değiller. 5-10 kişi biraradalarsa tek başına gidip laf söylemeye çekinilmesi çok normal. En doğrusu jandarmaya şikayet ETMEK tabii ama onlar da çoğunlukla gereken duyarlılığı göstermiyorlar gördüğümce.

Rasgele

16. OMMG

OMMG OKAN

Tebrikler,gerçekten güzel av olmuş...

17. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    A.s Murat sende onlara selam soyle..ben ordayken pek hevesli olan yaoktu ama demekki onlarada bulaşmış virüs...:)