Trofe Levreğimi Yakaladım :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Attila59 tarafından paylaşıldı.

1. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    abim okudukca heyecan bastı beni 20 sayfada yazsaydın okurdum valla... tebrikler cok guzel av olmuş :D

2. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    muhteşem bir levrek, tebrik ederim.

3. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Harika bir rapor olmuş sanki ben tutmuşum gibi heyecanlandım okurken bravo :)

4. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    atilla gerçekten tebrik ederim çok güzel bir levrek anlatımında çok güzel sana nice trofelik avlar diliyorum rast gele kardeşim

5. Tebrikler çok yakışıklı bir trofe...

6. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim İnşallah size de güzel trofeler gelir Rastgele

Teşekkür ederim Balık tutmak insanı çok dinlendiriyor hava güzel olursa çok güzel bi pazar geçirirsiniz buna eminim bide balık olursa keyif kırka katlar :) Şimdiden Rastgele size

Teşekkür ederim profil resminiz değişmiş ilk baktığımda tanıyamadım alla alla dedim :) Kısmet işte 3 ay at çek yaptım zargana haricinde bişey yakalayamadım yıl bitmeden kısmetimizi aldık elimize İnşallah sizde güzel trofeler yakalarsınız, raporunuzu okur bizde sizinle Mutlu oluruz. Rastgele

Evet yıl sonu gelmeden yakaladım o günü hiç unutmam artık çok mutlu oldum bi görseniz beni :) Sizin geçen sene ki avınızda çok güzelmiş. Tekirdağ lıyım Merkez den

İnşallah be ağzın bal yesin

7. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Nazmi bey Teşekkür ederim sizinde yeni yılınız Kutlu olsun

Teşekkürler :)
    Teşekkür ederim o heyecanla aklıma gelenleri yazdım :) Rastgele

Teşekkür ederim İnşallah sizde güzel trofeler raporlayın :)

Teşekkür ederim siz benden daha çok sevinin güzel trofeler sizi de bulsun :)
    Resim konusuna gelince Kem küm kem küm :)

8. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Tavsiyelerinin hepsini aklıma yazdım. Balığı güzlce temizledim ve ailece yedik yılbaşı gecesi kamışın sapındaki jelatini çıkarmadım daha :) eldiven alacak vaktim olmadı ki o kadar hızlı gelişti durum balığa giderken yanımda hiç poşet taşımıyorum acaba orda yanlış mı yapıyorum Mera konusunda balık tutulan yerler gizli kalmalı dimi :)
    Teşekkür ederim :)

Teşekkürler Benim hoşuma gidiyor Sahteleri :)
    Sağol abi Teşekkür ederim güzel bi Hediye oldu gerçekten bana. Güzel dileklerinden dolayı çok mutlu oldum. Rastgele

9. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim O an yaşadıklarımı yazmaya çalıştım elimden geldiği kadarıyla Rastgele sizinde Yeni Yılınız kutlu olsun :)

Teşekkür ederim Gerçekten çok uğraştım gece gündüz :)

Teşekkür ederim dinlemez olurmuyum hiç :)

Teşekkür ederim İnşallah daha güzelleri hepimzin olsun.

Teşekkür ederim Sizin raporlarınızı okurken bizide aynı heyecan basar İnşallah Rastgele

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim Bende size güzel Trofeler diliyorum Rastgele
    Teşekkür ederim Rastgele

10. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sen koca balığı elinde sallıya sallıya götürürsen:D ,gören hayli ile soracak,sonra bir bakmışın adamlar senin balık aldığın yerde deyim yerinde ise sazan takımıları ile atçeke başlarlar,
    benim takıldığım merada atçeki bilen 3 5 kişi idik,şimdi oldu 20 25 kişi,o kadar insan gelişi güzel takımlar ile atçek yaparsa balığın uyanmaması içten bile deyil,ondan soonra sen debelen dur:D balık sahteni görse dahi gelmez:D
    ne kadar atçekçi o kadar şansın azalır,tutmaların dan geç balığı ürkütmelerin den kork,herkes sabır edemez atçek işin de,ondan sonra gürültü başlar

örnek kadının biri kefal tutmaya gelmiş sarma ile,
    biz turnaları çekmiye başlayınca ertesi gün soluğu balıkçıda almış,turna levrek yakalamak için sahte balık almış:rolleyes: 50 yaşların da:rolleyes: böyle bir sürü,inan tutduğum balığı bazen su dan dahi çıkarmıyorum bana göre küçük ise,görmesinler diye,
    kadın o yaşa kadar at çek nedir bilmemişken tutduğumuz 50 10 balık gözünü boyamış:rolleyes:
    geçenlerde ilk vuruşu ben aldım,o an orda olacaktın kopardın gülmek den,kimisi kıbrıs sarmasını çıkarıp sahte takmaya başlar kimi dip takımı çıkarıp sahte takıp at çek yapmıya başlar :)

diğer önemli bir konuda,mırmır kefal yakalıyan adama tutduğumuz ispendekler kocaman balık gibi geliyor,ondan sonra bizim saldıklarımızı denk getirirse boyuna posuna bakmadan çantaya:mad:

gene gerilmeye başladım stop:)

Son düzenleme: 1 Ocak 2011
  11. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Abi doğru söylüyorsun daha öncede yazmıştım galiba benim gibi teşkilat hazırlayıp at çek yapan yok burda ama bundan sonra olur herhalde :) Bundan sonra dikkatli olmaya çalışırım iş işten geçmemişse :) Küçük balıkları tutup kovalarına atanlar çok İyi ki bu güzel siteye üye olmuşum bir çok faydasını gördüm daha çok öğrenecek şeyim var :)

12. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    tebrikler süper bir levrek, hele ki levreğin tekirdağdan olması, at çek ile olması beni bayağı bir heyecanlandırdı. aklıma memleketimde tuttuğum turnalar ve onları tutarken aldığım müthiş keyif geldi. at çek ile levreğe hiç denemedim. tekirdağda at çek ile tutulmuyor diye biliyordum. müsait olursanız sizinle tanışmak ve müthiş deneyimlerinizden faydalanmak isterim....

13. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Ben daha yeni başladım bu işe daha önce balık tutardım ama At çekten haberim yoktu :) Benim ki acemi şansı bu arada.

Siz yeniçiftlikte oturuyorsunuz herhalde orda sahil balıkçılarına bi danışın size at çek konusunda yardımcı olacaklardır pazar günü sahile inerseniz kesin At çek yapan birilerine rastlarsınız :) Rastgele

14. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    yeniçiftlikte ve bu taraflarda pek at çek yapan yok :( kurt çıkartıp sultanköye gidiyor herkes levrek için :(

15. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    bravo!nice mutlu ve bereketli yıllara:)

16. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Çok güzel balık,keyifli bir av olmuş, tebrikler:)

17. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Atilla bey yeni yıl hediyesi olmuş :) tebrik ederim.

Raporda çok güzel hazırlanmış, emek sarfedilmiş, biz okuyucular için bundan daha güzeli olamaz gerçi ülke olarak okuma alışkanlığımız yok ama :)

Artık bayilerde pelican stokları tükenir yakında :D

18. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    müthiş bir av...
    tebrikler..
    şansınız güzel gidiyor...

19. MİSTARVİT

MİSTARVİT Feo

Favori Kamış:
    Yabomax-Bull/Panther
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    10 lu çaparide 8 palamut
    Tebrik ederim.Çok güzel balık.

20. sarcoglu

sarcoglu Tolga

Favori Kamış:
    LINEAEFFE EXTREME CAST 440 & OKUMA CEDROS 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SA II 10000 & OKUMA SALİNA SA 55
    kardeşim tebrik ederim çok güzel bi levrek almışın işallah devamıda gelir .:)