Tarih: 12.10.2014 Avlak: Anadolu'da bir yer Kamış: Shimano Alivio 2,10 mt 7-21 gr Makine: Daiwa sweepfire 2500 Misina: Bojin 0,18 10-15 yıldır babamla bir balık avına gitmemiştik. Ortağım Fatih(stanlyy) de şehir dışında olunca bir fırsat doğdu ve gerekli hazırlıkları da yapıp sabah erkenden düştük yollara. Sabahın ayazı geçer geçmez güneş de sıcak yüzünü göstermeye başlayınca balık hareketlenmeye başladı. Toplam birkaç saat kaldığımız suda 4 adet tatlısu levreği kandırmayı başardık. Tam da "buradan balık çıkmaz" dediğim bir bölgeden bu iri ve benim için trofe niteliğinde olan levreği almayı başardık... Fotoğrafları beğeninize sunuyorum...
Tebrikler Bora, forumda gördüğüm en iri tatlısu levreklerinden biri. Çok yavaş büyüyen bir tür bildiğim kadarıyla. Bizim ülkemizde büyüme hızı düşük olduğundan çok irilerine rastlamak mucize olsa gerek. Nice güzel avlar dilerim.
güzel balık arasıra o avlak iri balık veriyor. sizde güzel bir tanesini kandırmışsınız. devamı daha irilerine diyelim.rast gelsin.
Bora, tebrikler kardeşim, resimlerde balık da güzel. En kötü günü böyle olsun. Sağlıcakla kalman dileklerimle. Rastgele.
Maşallah bu sene senin trofe yılın abi. Orada olmak isterdim açıkçası. Beraber nice trofelere inşallah...
Teşekkür ederim...Duyduğum en iri 40 cm civarında idi... İnşallah daha irileri size denk gelir. Çok teşekkür ederim...Daha irileri size denk gelsin... Teşekkürler... Rastgelsin... Armağan teşekkürler. Özlettin kendini. Gel artık Ankara'ya... Teşekkür ederim Roy... Daha iyisi denk gelsin... Fatih trofeler hep ayrı ayrı denk geldi. İnşallah bu hafta onları birleştireceğiz...