Trol, sahil güvenlik ve komedi = sinir bozucu

Konu, 'Genel Konular' kısmında c.ykul14 tarafından paylaşıldı.

1. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Kalkan için yeniköy tarafı mı daha iyi yoksa limana yakın yerler mi ?

2. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    kalkan ve pisi için en güzeli yeniköy tarafı kumluk sahiller.

3. robinson987

robinson987 bekir

9 kg istavrit kamışla tutulmaz:!
    1kg istavrit yaklaşık:30-50 adet hesabını siz yapın gayri çaparisi 100 iğneli olmalı yada 3 gun hep orada kalmış eğer tutmussada COK AYIP ETMİŞ
    o insan avcı değil bana göre katil
    AMATOR bir avcıya balığın cok bol olduğu zamanda bile en fazla 3-4 kilo alması gerek 1-2 kilo eve kolu komşu v.s
    bu haber sallama yapmayın kardeşim etmeyin şimdi yarın sabah herkes orada onca yol masraf zaman yazık milleti gaza getirmeyin
    biz amator balıkcılar bu işe kendimizi adamısız haberlere hemen ınanır ve ertesı gun orada oluruz son ra sonra mı koca bi hüsran
    HERKESİ BU KONUDA DİKKATLİ VE DUYARLI OOLMAYA DAVET EDİYORUM arkadaşlara katılıyorum gözümüzle gördüğümüze inanalım ve buraya yazalım lütfen sen lınma kardeşim sakın

4. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    bugün balıkçıya baktım çinekop var tamam yan tarafada 3 kilo kadarda yaprak koymuş şimdi bu adamlara ne dersin bundan 3 sene öncesine kadar sahil güvenlik karaburun sahilinde teknecilere göz açtırmıyordu en ufak evrak eksigine 230tl para cezası ama gırgırlara gelince şimdiye kadar caydıracak hiç birşey duymadık adamlar agların gözlerini sıtandart altında kullandukları için çinekopun yanında yapraklarıda topluyorlar gırgırları bir denetlemeden geçirseler hepsi sınıfta kalır yurtdışında öylebir cezai müidesi varki adamlar hile yapmayı akıllarından geçirmiyorlar bile tabi en önemlisi egitim bence türkiyede acilen denizcilik bakanlıgı kurulması şart..

5. crionex

crionex

Selam Arkadaşlar

Foruma fazla mesaj giremiyorum, çünkü balığa çok nadir gidebiliyorum. Ve bu yazdığım mesajda dahil olmak üzere boş sözlerle yer işgal etmek istemiyorum.

Yanlız seni temin ederim, gözlemlerini yazan değerleri arkadaşlarımızın, en 4-5 katı insan bu forumun sıkı birer takipçisi.

Az mesaj yazarak az söz söyleme hakkım olduğuna dair düşünceni doğru bulmuyorum. Bence önemli olan gözlemlerini yazan arkadaşlara ve bu foruma ne kadar değer verdiğimdir ki benim için değeri büyüktür.

En son yasadışı trol avcılığı konusunda birlikte hareket edebilme kabiliyetiniz ise bu forumun ve üyelerinin dernekleşme yolunda olduğununun açık bir işaretidir.

Umarım forum yöneticileri bu kapalı önerimi dikkate alır ve bilinçsiz balık avcılığı, boğazın korunması, trolle mücadele gibi konularda bizlere daha kurumsal ve topyekün mücadele etme imkanı yaratırlar.
    Saygılarımla

6. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu balıklar bizim ambarlıdanmı bizim sahildenmi alınmış? kim almış?? pazar günü ben çıktım ambarlıda balığa deniz felaketti çapari denedim atamadım bile fazla balık tutanda yoktu gece lüfercileri bile durmamıştı.2 gündür hava haftasonunkinden daha beter o balık burdan nasıl çıkmış özelliklede çinekop anlam veremiyorum.....

7. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Gürpınardan haftalardır deniyorum hiç bir şey yok, sadece ben değil yanımdaki oltacı arkadaşlardada, ama bu akşam gün batımına doğru harika izmarit yaptı, saat 19:00 de ayrılmak zorunda kaldım, lüfere kalan çok oltacı vardı almış olmaları lazım bu kadar izmaritin arkasından.

8. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    isteyen inansın isteyen inanmasın nasıl isterseniz.

ambarlıda 9 kğ balıgı tutan arkadaşımın işi bu belki siz amatör olduğunuz için size pek inandırıcı ğelmeye bilir bu balık tekneylen 40 iğneli çapariylen motor üstü tutulmuştur ben teknemi satttım teknem varken motor üstü 60 iğne atıyodum 5 saatte 22 kğ balık tuttuğumu biliyorum ama o zaman da benim işim balık tutmaktı geçim kaynağımdı yani bu arkadaş zevk için değil evini ğecindirmek için tutuyor ama her gün yemez buğün var yarın yok balık işi kısmet işi arkadaşlar .

9. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    tekneylen tutmuş arkadaşım çünkü işi bu balık tutmak para kazanmak yani yanlış bir şey yok herkez ekmeğinde . şimdi bende balık tutmağa gittiğimde yiyecegim kadar tutuyorum çünkü fazlasının bir anlamı yok ..

Son düzenleme: 14 Ekim 2010
  10. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    evet

evet arkadaşım tekneylen tutmuş ama bu hafta bilas ben çıkıcam balığa sizleri bilğilendirecem inş .

11. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    tanıyomusun

tanıyomusun samiyi yakup kardeş.

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    profesyonel balıkçıysa diyecek birşeyim yok sonuçta ev geçindiriyordur. Allah bereketini arttırsın. o şekilde profesyonel balıkçılığa karşı değilim ben sadece gırgır ve trol kullanılarak avlanmaya karşıyım. keşke balıkcılık ülkemizde sadece bu şekilde yapılsa. benim de tekneci tanıdıklarım var onlarda kimi zaman 100 iğneli çapari salarlar ama doğaya ve denize de saygılıdırlar. adam akşama kadar götürebilirse 20 kg balık götürür o da zaten sanmam her gün çıkabilsin denize.

13. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Uzun zamandır izmaritleri bekliyordum, geldiler sonunda inşallah devamı vardır, izmaritin arkasında lüfer olduğuna eminin, valla niye alınmasın bu havada , bence tam havası :) severim yağmuru, hoş cumartesi gece sırılsıklam etti ama olsun :)

14. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    O zaman var mısın Yalın abi saat 15:30-16:00 gibi gürpınarda buluşalım? Kısmetimizi arayalım. :cool:

15. Erkan Köroğlu

Erkan Köroğlu erkan

tutar tabi abıcım nıye tutmasın gecen senelerde galata köprusunde 5-6 saatte 3 kişi 14-15 kgr istavrıt aldımız oluyodu suru denk geldımı gelıo işte hele bıde tekneyle 40 lı 50 li çaparı attıysa az bıle tutmuştur..inanmayana resım dahi ekleyebılırım...

16. Badcan

Badcan Cihan

Aylardır balığa gidemiyorum. Bu hafta sonu gitmeyi çok istiyorum. Kafamda iki yer var ya galata yada gürpınar. Sizce hangisine gitmeliyim. İş yerim gürpınara yakın. Evimde galataya

17. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    boğazlardaki son durum nedir hiç bilen varmı arkadaşlar..

18. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Eğer böle sezsizlik varsa bilki fırtına öncesidir :) her an her yerden av raporları gelebilir dikkat et. Ama benim tahminim aşırı yağış var kıyı balıkçılığı gerçekten çok zor bu havalarda, galata bile full boş.

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    hoşgeldiniz. biz bu manzarayı bu sene hemen hemen hergün görüyoruz malesef çok üzücü :( avrupa yakasında da durum aynı sarıyer tarafları da aynen bu şekilde hatta kıyıya daha yakınlar..

20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    çok güzel haber abi yarın seni arıyacam abi müsait bir zamanda ;)