pazar sabahı için avlak tavsiyesine ihtiyacım var sabah 5 de yemli çinakop-sarıkanat için tokmak burnu var aklımda da orda park yeri sonun lütfen yardımcı olursanız sevinirim
gecen gün arkadaşım sahte cam rapala getirdi bana bende daha denemedim çanakkale de meşhur bu cam rapala iş yapar dedi , boğazda deneyen varmı arkdaşlar...
Denemedim ama teorik olarak verimli olacağını sanmıyorum, O sahteler 20-30 gram aralığında ve kendi ağırlığı ile spin takımla atmaya uygun sahtelerdir, daha çok sığ su kıyı şeridinden kullanılır ve suda gelişleri suyun yüzeyine çok yakındır. Üzerlerinde iğne varsa muhtemelen lüfergiller için fazlaca büyük , levreğe yönelik iynelerdir.. Ama derlerya , balık işi kışmet işi, deneyeyim dersin kılıçbalığı atlar üstüne, al başına belayı...
Bogaz Şuan üsküdar beylerbeyi kuleli şeridinde balık durumu nasıl?Kulelide tek tük çinekop alanlar varmış haftasonu çinekop mantarlı takım iş yapar mı?
Kısa ve öz ...Balık yok ...Ne tekneciye ne kıyıcıya ...Palamut seyrek de olsa akıyor kanal yollu ,lüfer ilerlemiyor ...oltaya ikiside gelmiyor ...balık bahane muhabbet şahane günlerine döndük yine ...
marmara suyu daha soğumamış uzmanlar böyle açıklama yaptı ama tabikide balık bu nerde ne zaman çıkacağı belli olmaz boğazın genelinde tek tük çinekop lüfer alanları duydum ben gerçi gözümle görmediğime inanmam arkadaşlar doğruda söylüyor olabilirler kimsenin günahını almıyim ama bana göre çinekop bu sene yapacak fakat zamanı daha var yani var derken çok fazla bi zamana ihtiyaç yok yani şöyle söyliyim ekimin 20sinden sonra balık yapmaya başlicaktır değerli üyeler hepinize bol şanslar mutlu günler dileğimle saygılar...
Birde şu hikayeye pek itimat etmiyorum açıkçası, üye ol 3-5 msj yolla şu kadar tuttum burda acayip balık var falan, gerisi..? yok...
Arkadaşlar polime girmeyelim lütfen içimden geldiği gibi yazdım içten davrandığım için kötümü yaptım yani
Arkadaşlar polime girmeyelim lütfen içimden geldiği gibi yazdım içten davrandığım için kötümü yaptım yani
Kardeşim öncelikle selamlar olsun İnandırmak gibi bir niyet içinde değilim inanmak veya inanmamak senin elinde olan birşey. Sitedeki bu bölüm sonuçta bilgi alma ve verme yeridir bende elimden geldiği kadar bilgi vermeye çalıştım yalan söylemekle elime ne geçeceğini hiç bilmiyorum. Ben şimdi yalan söylesem benim verdiğim raporu okuyup oralara giden kişilerden küfür veya beddua yemeyi istermiyim sanıyorsunuz ? Saygılarımla Hüsamettin KOCABIYIK
Hüsamettin Bey, aramıza hoşgeldiniz, bunun diğer arkadaşlarca da söylenmesini bekliyorsanız tanışalım bölümünden bir konu açın, kendinizden bahsedin, herkes sizi tanısın hoş geldin desin, daha iyi olur kanaatindeyim
Kadıköy'deki balıkçı tezgahları çinekop ve lüferle dolu. Çinekopun kilosu 10 TL. Bu arada 15-20 cmlik eşkinalar ve yaklaşık 10-15 cm lik lidakiler de tezgahlarda....
Tebliğe göre, istavritin avlanabilir en küçük boyu 13(14)cm.dir. İri balık deyince 18-20 cm.lik balıklar sandım. Acaba bir tapaj hatası mı olmuş, çünkü biz 10 cm.lik balıklara kıraça diyoruz. Selam ve sevgiler.