Ya arkadaşlar ben boşa konuştum veya bugune kadar bir kaç arkadaşında uyarıları boşaydı sanırım bu konu istanbul kıyı balık raporları değilmi neden hep başka mevzular neden hep başka konular sadece rapor yazın rapor 250 sayfa oldu ama toplamda sadece 45 sayfalık rapor var sizce bu başlığın içeriği bunlarmı lütfen. Ben bana sorulan soruları bile özelmesajla cevaplıyorum ki kimseye soru sorulmadan alakasız iletiler geliyor. Duyarlı olalım lütfen...
hasan bey verme zehri şimdi akşam bu yagmurda gidicez sarayburnuna üstüne bide yakalayamadan ıslanıp dönücez
Geveze22 yazdıgın 2 iLetiyede hiçkimse hiçbirşekiLde oLumLu oLumsuz yorum yapmamış.. ama ben bir yorumda buLunmak isterim... ßu ßöyLe geLmiş ßöyLe gider insanLar şunu söyLer içinden.. işine geLiyorsa oku, işine geLmiyorsa girmede okumada siteye bu işin doßracası ßudur varsa aksini iddaa eden moderator zaten oLaya vaakıftır ve geregini yapar tabii senLe aynı düsüncedeyse arkadasım SaygıLar Cümneten
Benim anlamadığım... tekneden av raporları diye bir bölüm war zaten. Bu başlıkta inadına kıyı raporları iken. neden Zât'ın biri çıkıp tekne kayık sal sandal enteresan iştah kabartıcak insanları yanlış yönlendiricek raporlar werir ??? Şaşkın ve bir okadar haklı olarak insanlar da soruyor Kıyıdan mı ? tekneden mi ? Madem tekne ile avlanmışsa kıyı raporları bölümüne neden yazıyosun demez ama adam şaşırmış napsin. biraz mantık Lütfen. Bir abimiz çıkıp diyor ki gece gündüz orda yatiorum balik yok. Sora biri çıkıp dio bilmemkactane Lüfer sarıkanat falanca kilogram istavrit ( iriymiş bide )... Sap (!) la samanı ayırmak lazım bi yerde..
yavuz bey hitap tarzınız çok kötü. Hasan kardeşimede benden destek. Bu bölümün adı İSTANBUL GÜNCEL KIYI RAPORLARI, bunu tekrar hatılatayım. Bu site kimsenin çiftliği değilki, ister oku ister okuma diye hitap edesin. Bunun yanında site yöneticilerini bu konuda açıklama yapmalarını bekliyoruz. Ey site yöneticileri İSTANBUL GÜNCEL KIYI RAPORLARI artık, İSTANBUL ANLIK GEYİK BÖLÜMÜ mü oldu merak ediyoruz. Buna bi açıklık getiriniz saygılar,
Tamamiyle katılıyorum size. ben birçok siteye üyeyim ama en düzeyli site bu site. LÜTFEN ARKADAŞLAR TARTIŞMALARDA BİRAZ DAHA SEVİYEYİ KORUMAYA GAYRET EDELİM.
herkese selamlar, süha bey dün verdiğiniz rapor üzerine size bişey danışmak istiyorum,pm atmayı denedim ama bir sorun oluştuğunu söylüyor burdan yazmak zorunda kaldım,konuyu meşgul ediyorsam kusura bakmayın... z.burnundan emirgana istavrit avına gideceğimde yarın,bana bir kaç tavsiyede bulunmanız cok yararlı olacak diye düşünüyorum.saat kaçta orada olmam gerek,nasıl takım,kurşun kullanmam gerek gibi.. şimdiden teşekkür ederim.
d1ablo , candy man teşekkürler arkadaşlar bilgi ve yardımlarınız için..yarın sabahtan emirgan fenerin orada olacağım,tam yerini bilmiyorm ama mezarlığın karşısı hemen,oraya gelecek olan varsa görüşmek ümidiyle,Selametle..rasgelsin
karaburun bizim bu şiledende gözüken yerden bahsetmiyormusun sen.bugün bende gidecektim kaşığa denizde çalkantı ve köpükte vardı ama yağışlı olduğu için gidemedim.inşallah yarın biraz düzelirse şansımı deniyeceğim.
yani size nasıl tavsiyede bulunayım ki. ya benimle kafa buluyorsunuz ya da beni kahin sanıyorsunuz. ben dün tesadüfen o saatte orada bulundum ve balığı tuttum. balık bu. sabah 5'te de yapar akşam 10'da da
iş çıkışında arkadaşım aradı gideli takılalım sirkeci,galata civarlarında tık yok kefal bile vurmadı bu ne iş böyle ya
Konumuzda sadece rapor vermeye özen gösterelim... sizin düşüncelerinize yürekten katılıyorum, bu sitenin cok düzenli ve seviyeli olduğunu görerek üyesi oldum, bu düzenin de devam etmesini dilerim. saygılarımla,..
o yuzdenmidir Hasan kardesimizin 2 yorumuna tek yorum getiren benim... Adamın yazdıklarına ben yorum getirdikten sonra kaale alıp cvp verdiniz... her insan kendini düzeltsin, ozaman ortak noktada bulusur insanlık icersinde yasar gideriz.. yazımda dedigim gibi... ''dobraca'' beni sana cvp yazma zorunda bıraktıgın ve site sakinlerinin huzurunu kaçırttıgın icin site sakinlerinin ve yetkililerin affına magruren sıgınırım..
arkadaşım kıyıdan kaşıkla lüfer avlamak için denizde dalda olması şart çalkantıda olur birazcıkta bulanık olursa en güzel hava budur yagmur yagsın giy yagmurlugunu at çek..açık ve dalgasız havada balık kaşıgın sahte oldugunu anlıyor atlamıyor.