Karaburun kaşıkla iyidir, sabah gün ağarmadan olta elde hazır olmak lazım.Güzel avlar alınabilir.Kayalıkların oradan.
Arkadaşlar bence çinekop için güvendiğiniz yerlerden bilgi alın ve önceden tecrübe edindiğiniz yerlerde olta atın derim. Çünkü son bir haftada orada burada o kadar çok sallayan varki tahmin bile edemezsniz. Bir çinekopun peşinden taa bayrampaşadan tokmakburnuna kadar gittim orada da yarım saat balık yaptı. Şu anda hiçbiryerde çinekop keyif vermiyor. Bell yerlerde belli günler 5 - 6 balık alan olsada hergün birbirini tutmaz. Bu yüzden güvendiğiniz yerde denemelerinize devam edin derim.
abi tuşlarım basmıyor kusura bakmayın birazda hızlı yazdım raporu takım bağlıyordum bir yandan en kısa zamanda yeni bir klavye alıcam
öhö öhö lüferlerin olduğu yerde eğer sandaldan düşseydik sadece kemiklerimiz kalırdı..Boğaz canavar lüferlerin egemenlıgındeydı, canlı zargananız varsa 10 sanıyede ya sıze balık kazandırır yada parçalanmış olarak geri döner...
Selamlar Olsun Ey Balık Sevdalıları Bana inanmayan yalan söylüyorsun diyen kişilere duyurulur bakın avcılar raporlarını okuyun benim mesajımın hemen üstündekiler inananlarında canı sağolsun inanmayanlarında canı sağolsun ben elimden geldiğince sizlerle raporlarımı paylaşacağım. Saygılarımla Hüsamettin KOCABIYIK
İsmail Abi,beni hatırladın umarım.Senden sürekli alışveriş yapan uzun saçlı genç...Sen gördün mü bu balıkları diye soracaktım da..???Yoksa duyum mu?? Saygılar
aynen arkadaşım dediğin gibi fotoğraf koysunlar öle yazmakla bende 200 tane tutarım derim.evet foruma yeni üye oldum ama 2 senedir takip ediyorum.buradaki paylaşıma inanmak istiyorum herkes biliyor bir yere gitmek için insanlar yol parası veriyor.inanıyorlar bunlara yazık başka birşey değil teşekkürler..