valla sitenizi google'dan buldum biraz tuhaf mı bilmiyorum ben yani balık tutarken pek hemcinsimi görmüyorum burada insallah yalniz degilimdir??
Hosgeldiniz ozge hanim...guzel vakit gecirirsiniz umarim (Imza ayarlari onemlidir mesela arkadasiminda dedigi gibi.)
Tuhaf olmak mı? yoo, bilakis mutluluk verici... Aramıza hoş geldiniz... Avlarınız ve avlanma tekniğiniz ile ilgili olarak da bilgi verebilir misiniz?
Balık tutarkenmi demişsiniz?balık ile başbaşa iken cinsiyet zaten değerlendirilmez.. En azından balıklar yanlış anlamaz..Yani pek önemli değil.. Hem cinsinizi görmediğiniz halde tuhafmı diye yazıyorsanız,zaten bizdensiniz..
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..... Neden yanlız olacaksınız ki. Aramızda sizin gibi değerli kardeşlerimiz ablalarımız var. Bunlar; Sennur, Sevil Abla Aylin Çiçek kardeşim gibi daha niceleri var hatta benim eşim sizi yanlız bırakırmıyız.. Bırakmayız.......................................... Çünkü biz bir aileyiz...
Özge merhaba, aramıza hoşgeldin Yalnız değilsin merak etme, ama şu imza ayarlarını yaparsan seni daha iyi tanırız Arkadaşlarımız söylemiş ama belki nereden imza ayarı yapılacağını bilmiyorsundur diye yardımcı olmak istedim İsim, doğum tarihi, bulunduğun şehir ve kan grubunu yazmalısın imza ayarlarını buradan yapabilirsin.