Tüm Balık Sevdalılarına Merhaba ve Rastgele!

Konu, 'Tanışalım' kısmında BalikAviYemi tarafından paylaşıldı.

1. BalikAviYemi

BalikAviYemi BalikAviYemi

Herkese merhaba! Balik Sevdaları

Balıkavi.net ailesine daha yeni kayıt oldum ve vakit kaybetmeden hemen aranıza katılıp bir selam vermek istedim. Balık avı tutkusu etrafında buluşan böyle güzel bir topluluğun parçası olmak harika.

Yıllardır su kenarlarında, kamışın ucundaki o ufak titremeyi beklemenin heyecanıyla yaşıyorum. Bu sevda zamanla bende bir adım öteye geçti ve avlarımızda hepimizin en çok ihtiyaç duyduğu o "taze ve doğru" yemi sunabilmek için kendi markam olan balikaviyemi.com'u hayata geçirdim.

Sitemizde özellikle üzerine titrediğimiz uzun süre suya dayanan taptaze özel üretilmiş küspe çeşitlerini, suda dayanıklılığı ve kokusu mükemmel ayarlanmış özel formül alan hamurlarını ve meranızda balığı bölgeye toplayacak birbirinden etkili yemleri bulabilirsiniz.

Yeni üyeliğimin şerefine ve forumdaki dostlarımızın da faydalanması için sitemizde şu an çok güzel indirimlerimiz ve kampanyalarımız mevcut. Dilediğiniz zaman girip göz atabilirsiniz.

Umarım ilerleyen günlerde meralar, yeni av teknikleri ve unutulmaz av anılarımız üzerine bol bol sohbet etme fırsatımız olur. Ürünlerimizle ile ilgili her türlü fikir alışverişi için bana buradan dilediğiniz zaman yazabilirsiniz.

Hepinize yeni bir üye olarak tekrar merhaba diyorum. İğneniz keskin, avınız bereketli olsun.

Rastgele!