Arkadaşlar geçte olsa aranıza katılmaktan dolayı mutluyum. Sitenizden yeni haberim oldu sizinle fikir alışverişinde bulunmaktan zevk duyarım..hepinize kucak dolusu sevgiler
Selam Toprak; Aramıza hoşgeldin. İmza ayarlarından gerekli düzenlemeleri yaparsan seni daha iyi tanıma fırsatımız olur.
.... Ahmet Abi.. daha önce sürekli balık aldığımız yerlerden bu sene balık alamamamız sence normal mi? yoksa bende mi bi şanssızlık var? senin şansın bu konuda nasıl? gerçi izmir civarında artık bilinen yerler işgal altında ama neticede şans işi bu ..ne dersin?
Şimdi nediyecem ben sana bilmiyorumki Bu sene işten güçten vakit bulupta doğru düzgün balığa gittim dersem yalan olur. Toputopu 3 sefer balık avına çıktık hepside hüsran ile bitti. Ümidimiz bu hafta sonu bakalım nasip ne gösterecek. Onuda Allah biliyor. Aldığım duyumlara göre İzmir ve çevresinde eski yıllara göre balık yok. Tabi bunun bir çok nedeni var. Mevsimler, Isınma, Çevre Kirliliği gibi etkiler bunların başında geliyor bu konulara bağladığımız zaman sorunun sende olmadığını, ama bunların dışındaki etkenler sende de kaynaklanıyor olabilir. Bunlar; Yanlış takım, yanlış yem, yanlış yer, Yanlış zaman gibi etkenler olabilir.
arkadaşlar hepinize sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ederim.. açıkçası bu kadar hoş bi ortam beklemiyordum tekrar teşekkür..
Hoşgeldin ,sefa geldin Ozan kardeş. Aramızda olman hepimizi mutlu etti Burası sımsıcak ,seviyeli bir aile ortamı Bizden kopamayacaksın Sevgiyle kal
hoşgeldin arkadaşım bende izmirden ömer ben mırmırı genelde tuzlanını arka taraflarında botla açılarak avlanıyorum 3.50 veya 400 gr geçmedim avlanma tarzını ve yerini bilmek isterdim şimdiden teşekkürler rastgele
.... selamlar Ömer abi..av ladığım mırmırımı merak etmişssin.. öncelikle şunu söyleyeyim özellikle mırmır avına çıkmamıştım.. çipura beklerken bu eşsiz güzellikteki yavru geldi.. geçen yıl temmuz sonlarında gerence de yakalamıştım.. ama ben de en az senin kadar şaşırdım yakalayınca. orada pek mırmır çıkmadığını biliyorum çünkü.. istersen buna şans diyelim kısaca çünkü bu sene de gidiyoruz aynı yere ama doğru düzgün balık yakalayamadık.. saygılar abi..