Yaklaşık bir haftadır foruma üyeyim ve zevkle takip ediyorum.Herkesin bilgi ve tecrübelerini kısır döngülerden uzak,verimli bir şekilde ve arkadaşlık duyguları içinde paylaştığını gözlemledim.Hakikaten tüm balık avı müptelaları için çok güzel bir ortam yaratmışsınız.Tüm üye arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bundan sonra bende aranızdayım inşallah. Ben balık avına Kütahya'da üniversitede okuduğum yıllarda başladım.Porsuk çayında yakaladığım Kefalleri,İsrail sazanlarını,Enne barajında günlerce uğraşıp kırk yılda bir yakalayabildiğimiz aynalıları hala unutamam.Eğer Kütahya'lı arkadaşlar varsa tanışmak oraların ne durumda olduğunu öğrenmek isterim. Okul bittikten sonra Adana Çamlıca köyünde çiftlik inşa edip büyükbaş hayvancılığa başladım.İşin yoğunluğu sebebiyle artık okul yıllarındaki kadar sık balığa çıkamıyorum.Ama arada bir Seyhan barajına giderim.Daha çok bulunduğum köyün ve yakın köylerin göletlerinde aynalı sazan avlıyorum.Göletler çok eski olmadığından pek iri balıklar alamıyorum ama tatmin ediyor. Selametle kalın..Rastgele...