İzmir- Bornova'da oturuyorum. celal bayar üniversitesinde öğretim üyesiyim. zıpkın ve tekneden olta balıkçılığını çok seviyorum. zaman zaman arkadaşlarla çandarlı ya da çeşme ıldırı'dan tekne kiralayarak balığa çıkıyoruz. tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. denkgele
Semih abi hoş geldiniz, bir ıldır balıkcısını daha aramızda görmek çok güsel bende çok uzun senelerdir ıldırdan cıkarım benim için olmazsa olmaz bir yer keyifli paylaşımlar dilerim
hoşgeldiniz aramıza hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar.Güzel organizasyonlar oluyor eminimki sizide aramızda göreceğiz. (bu arada bu benim 100.mesajımmış)
Merhabalar Semih bey hoşgeldiniz... Umarım güzel paylaşımlarda bulunur,hep birlikte balık peşinde oluruz
Mehmet çok alem bir adamsın sen yahu Gördün Semih abinin tuttugu levreği " heh Abimizde benim gibi levrek ustası hemen selam vereyim " dedin dimi Semih abi aramıza hoşgeldiniz (Siz bakmayın bize zamanla alışırsınız bu tarz sohbetlerimize )
Hocam Levrek'le giriş yaptınız, av anınızı bizlerle paylaştınız, daim olmanızı dilerim Hoşgeldiniz....
bende sizin gibi yeni katıldım hoşgeldiniz deneyimlerinizden faydalanmak yaralı olacak kanısındayım rast gele
semih hocam hosgeldiniz, bir dahaki organizasyona sadece bornova icin bir servis gerekecek sanirim cbu'den sevdigimiz esimiz dostlarimiz da vardir. gorusmek uzere. levrege de masallah...