ertugrul savas istanbul avrupa yakası bu formu sans eseri buldum yaklasık 4 saat gezindikten sonra üye olmaya karar verdim şimdi aranızdayım tatlı su balık avından aldıgım zevki hiç bir zaman denizden alamadm. belkide hanği mevsimde hangi balık a hangi olta kullanılacagını bilmedigimden... tatlı suda bu sorun olmadıgından rahat artık denızlerde balık avını sizlerden ögrenecegim inşallah. tabii bildiklerimide paylaşmaya hazırm arkadaşlar ..... , hadiiii herkese rast gele birgün hep beraber istanbulda balıga gitmek isterim sizlerle bir konuda gördüm temmuz 2 de diye inşallah bu tip şeyleri yaparız saygılar sunarım
Ertugrul aramıza hoş geldiniz, 2 temmuz pazar istanbul takımının buluşması var, sizde katılmak isterseniz konuya mesaj yazıp isminizi ekletmeniz ve buluşma yerini öğrenmeniz yeterli.
teşekkürler arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için elimden geldigi (bildigim) kadarını paylaşmaya hazırım. bu arada istanbul ekibi izmir ekibi vs diye bir gurup'mu var anlayamdım? rast gele
hoş geldin hoş geldin Ertuğrul kardeş nasibin bol,oltaların düğümsüz,iğnelerin keskin olsun hoş geldin