Tuna balığı avımız / KIBRIS

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında savastulu tarafından paylaşıldı.

1. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    abi garminler derinligi olciyorsa harika birsey. yuksekligi olcuyor onu biliyorum. hizida olcuyor. teknoloji baya ilerlemis. ama hiz knot ve derinligi feet gosteriyorsa 700feet en fazla 300 metre eder. 2100feet gitmek icin misira kadar yol almaniz lazim, israillilere yakalanmadan... bir ton benzin yakmissinizdir. iyide balik cekmissiniz, bravo

2. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Ben acık suda bu ekipmanlarla av yapan biri değilim onların yanında bulundum ve onların dediklerini söyledim. Suyun dibi gözükmediği için kaç metrelerde avlandık bilemem bana 700 metre dendi bende sakınca görmedim paylaştım. Ama Mısıra kadar gitmediğimizden eminim :) Bu arada arkadaşım yarın İstanbul'a gelecek misafirim olarak ondan tüm bilgileri öğrenerek burada sizinle paylaşacağım hoşça kalın.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Can-ı gönülden tebrikler. Keyifli ve bereketli avlarınız daim olsun.

Kişiye doyumsuz anlar yaşatabilecek çok hırçın balıklar olduğunu tahmin ediyorum. Selamlar.:)

4. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Normalde sadece sonar yapabilen Garmin cihazlar maksimum 200 m. derinliği okuyabiliyor.Aslında bende mevcut olan Garmin 420s modelinde max 457m göstermesine rağmen tuzlu suda en çok 193m okuyabildi.Ancak 420s modeli hem sonar hemde GPS olduğu için ekstradan alıp taktığımız Doğu akdenizi kapsayan kart sayesinde buluduğumuz tüm sularda derinliği bize gösteriyor.

5. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    Şu an teknenin sahibi olan arkadaşım geldi yanımda o söylüyor ben yazıyorum :)
    700 metre derinlik konusunda yanılmışım 840 metrelere kadar çıkabiliyormuş. Aslında kafayı kaldırıp bakamadım korkudan belkide karşımda Mısır sahilleri vardı :)
    Garmin 420s cihazı hakkında yukarda gerekli açıklamaları yaptı arkadaşım ama derinlik metre birimidir bir yanlışlık yok. Yukarıdaki konuya yazmıştım, tekrardan yazayım cihaza monte edilen Doğu Akdeniz GSP bilgelerinin bulundugu chard sayesinde bu derinlikleri anlayabiliyorlar.

6. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Iste av diye ben buna derim. :) Olunca boylesi olsun. Tebrikler...

7. octopus

octopus ali ışık

boşverin abicim histamini falan suşi yapıp yiyelim balıkları.tebrik ederim herkese kızmet olmaz böyle 4 büyükler

8. savastulu

savastulu Savaş

Favori Kamış:
    Extreme Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En güzel yanı denizin sessizliğini bir anda bozan çıkrık makinenin cırlaması.