tunus 8-9 nisan kıyıdan cupra

Yaş
53
Şehir
yalova
En iyi avı
Levrek 3,750 gr
İsim
vedat
Sevgili BALIKAVI dostları,

tunustan ilk cupralarım,
kullandıgım yemlerde resimlerdedir.Marina agızından içeri atılarak saat 20:00 de ve saat 13:00 de olmak üzere toplam 3 adet yakalandı.Agırlık altına tek hırsız igne ile yakalandılar.Marina gürültülü çok fazla bot cıkıp giriyor ama yinede balık yakalanıyor :)
Büyük olanı yakaladıgımda oltanın ucundakı hareketi izlemek cok zevklıydi

http://img849.imageshack.us/i/img0074w.jpg/
http://img62.imageshack.us/i/resimler054.jpg/
http://img703.imageshack.us/i/resimler055.jpg/
http://img845.imageshack.us/i/resimler058.jpg/
 
Ellerinize sağlık, çipuralar çok yakışıklı.
Yemler ise daha önce benim de resimlerini paylaştığım kelimenin tam anlamıyla çok çalışkan kurtlar.
Rastgelsin.
 
tesekkurler,burada yem konusunda hiç sıkıntı yok heryerden ve herzaman bulunuyor.Buyuk olanı 1 ytl tanesi,ince uzun olan 10 tanesi 3 ytl :)
masraf 5 ytl 3 güzel cupra :)
 
tesekkurler,burada yem konusunda hiç sıkıntı yok heryerden ve herzaman bulunuyor.Buyuk olanı 1 ytl tanesi,ince uzun olan 10 tanesi 3 ytl :)
masraf 5 ytl 3 güzel cupra :)

Vedat bey isimleri ne olarak geçiyor. Kardeşim de bana ve babama getiriyor bu yemlerden büyük olana Levrek kurdu diyor, ince uzun olana ise çipura kurdu. Ayrıca aynı yemlerin tuzlanmış kurutulmuş ve dondurulmuş olanları da var. Belki memlekete dönerken getirirsiniz:)
 
Vedat abi millet Tunus'tan kaçıyor sen balığa çıkıyorsun valla tebrik ederim. :) Fotoğraflar açılmadı bende ama bu bile yeter. :)
 
burada devrim oldu balıklar bile kacmıstı şimdi düzene giriyor balıklar bile geri döndü :)
 
Aslında tam tersi büyük olana cupra küçük olana levrek geliyor.Burada büyük olana vern Blanc.digerine guros diyorlar.Kardesin nereden ve nasıl getiriyor Turkiyeye.Bende o yontemle getireyim :))
 
Vedat Bey tebrikler güzel bir av olmuş devamının gelmesi dileğimle :) :) :)
 
Tebrikler Vedat kardeşim, afiyet olsun.:) :) :)
 
Back
Yukarı