sevgili arkadaşlarım :rolleyes: çok düşündüm ve allah(c.c.) kısmet ederse öbürkü yaza türk denizciliğinde ilk adımlardan birini atıp tahminen 2 yıl sürecek bir eğitim belgeseli çekmeyi düşünüyorum bu zaman zarfında peregetalar,savurma olta takımları ,yeldirmeler, sırtı takımları, çapariler,yuzuk takımları, zokalı takımlar, vb,vb bunlar takıma göre balıklar bide balığa göre takımlar vardır bunlarda köpek takımı orkinos takımı ve bırakmalar konunun içerği böyle ve bu takımları parça parça çekip siteye vercem bilgisayarım biraz kıt olduğundan bu parçaları birleştirip sitede güzel bir yer alacağını düşünüyorum hani hep yabancı belgesellerde sırtı cekerken orkinoslar,lampukalar,akyalar nasıl imrenerek izliyorsak bizde türk denizlerindeki bereketi yabancılara parmak ıssırtarak izletmeliyiz tabi bilgisayarım zayıf olduğundan bu parça ,parça çekimleri birleştirmenizde yardımcı olursanız seviniri önümüzdeki yaz siteye baya rengarenk vidyolar eklenecek:cool: peki sizin görüşünüzü de almak isterim arkadaşlar:)