Peki Cengiz arkadaş, ben bu konunun Türkçe Doğrular- Yanlışlar ile ilgilisini kuramadım. Serhat da topu sana attı. Sana zahmet, bu ilişkiyi bana bir anlatır mısın?
hocam kusura bakma bir soru sormak istiyorum yanlış anlamayın lütfen. aynı saflardayız derken neyi anlatmak istediniz acaba?
Siyasete girmeden şöyle söyleyeyim, ulusalcı, Atatürkçü, kamucu, doğrucu... Umarım yanıtlayabilmişimdir...
teşekkür ederim bilgileriniz için. burada siyaset konuşmayalım ama başka türlü bir iletişim kurabilirsek memnuniyetle sohbet ederim. saygılarımla
arkadaşlar merhaba benim diyeceğim konu dile geldimi bilemiyorum pek takip edemedim çünkü. şöyleki türkçeden bahsediyoruz ama bazı arkadaşlar sanki türk alfabesinde 'w' varmış gibi örnek 'bu ne böyle yav yazacağına bune böyle 'yaw' diye yazıyor bu yabancı menşeli harfi çok kullanıyorlar neden yapıyorlar anlamıyorum. benim ricam bundan sonra bu harfi kullanmayalım ve güzel türkcemize biraz olsun katkıda bulunalım.duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkürler. selamlar,sevgiler herkese bol şansss