Ben 1-2 soru sormak istiyorum. 1- Sardalyaları sürünün geldiğini duyduğunuzda bir andamı salıyordunuz? Yada Sardalyalar azar azar salınırsa orkinos sürüsü daha uzun süre bölgede tutulabilirmi? 2- strafor ne?
dostum sardalyeleri sesler geldimi veya baligin atladigini gordugun an suya salla cok uzaga atmana gerek yok..baligi cok fazla tutma sansn yok ama farkli suruler gelme sansi var bir sabah biz once 2 orkinos aldik ve 20 dak sonra felan torikler geldi ve uc adette torik aldik 4kg ve uzeri..orkinosta sansini arttirabilirsin aslinda daha fazla takimla yemleme ama ona gore de adam lazim yanina yarim saat kirkbes dakika cekmesi var ama kayiga gelirken o agzini acip kanlar icnde kendini salmasi super bir olaydir..bu arada misine bosta olsun ve makina ise tel acik olsun cunku cok hizli ve sert vurus yapar aninda yol vermek zorundasin baliga orgu misinen varsa daha saglam olur isin..strafor bu cam veya elektrik esya kutularinda cikan beyaz kopuktur..bu teknigi ben icat ettim baligi su yuzeyinde tutmak icin birebir kopugu kalem seklinde kes hazirla onceden kurdanlada baligin icine yerlestir..olay budur....saygilarimla http://www.youtube.com/watch?v=vq_j9VN82vk bu videoyu seyret son sahne herseyi anlatiyor
Genellikle hep örgü misina kullanıyoruz zaten. 8-10 tane takım var aslında. Bu işe meraklı da çok, bu iş bir tutsun gideceğimde yanımda daha fazla kişi de götürürüm video da süpermiş
Sonuclar??? Teknigi kimse denemedi mi?? Akdenizliler : Sezon bitti..... yokmuydu kimse denize aciga acilan? Egeliler: Uzunkantlilar sizde olmasi lazim simdi? Yoksa Gectiler mi? Yokmu kimse ?
Vall ben denedim ama sonuç malesef hüsran oldu Bir yerde bir hata oldu herhalde. Bu yaz tekrar deneyecem bakalım bu sefer neler olacak.
Olur!! Aciga cikacak tekneyi sen bul! Malzemeler benden! Mazot, kumanya, yiyecek, icecek, yem, yorgan, bataniye, sigaralar, kagit, kalem, silgi namik'ten olsun......!!