Türkiyem, Askim!

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Bu sene Türkiye'deyken cektigim fotograflardan bir kismini secip asagidaki albümü hazirladim. Bir iki tane balikci karesi de var.. Emre icin Adana'dan da iki kare koydum. :) Umarim begenirsiniz, özellikle gurbette yasadigim icin ülkeme olan özlemim ve sevgim tarifsiz..

http://www.uccrow.com/album/1/

Hepinize selamlar, sevgiler..

2. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Fotoğraflara daha önce siteni ziyaret ederek göz atmış ve fikrimi başka bir konunda belirtmiştim. Arada girip vakit geçiriyorum sitende, sitehde çok güzel, fotoğrafların hakkında ki fikrimi terkar edeyim gerçekten harikalar eline emeğine sağlık. Paylaştığın için teşekkürler. Bir de bazılarını indirmeye izin versen;)

3. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    sevgili uğur,

gene harika kareler, muazzam güzellikte fotoğraflar. eline, yüreğine sağlık :)

bu konuda çok yetenekli olduğun aşikar. profesyonel anlamda değerlendirmeyi hiç düşünmedinmi ? belkide değerlendirdin de bizim haberimiz yok :eek:

ayrıca yasin arkadaşıma katılıyorum,benimde almak istediğim bir kaç resim var iznin olursa ;) :)

4. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Sevgili Uğur,

Nazarımda fotoğrafçılığın balıkçılığını geçmektedir,haberin olsun. :) Muhteşem bir emek sergiliyorsun..

5. MandiBuLa

MandiBuLa SerKan

Favori Kamış:
    Balığı olta tutmaz
    En İyi Avı:
    Mığrı,uzunluğu 1 metre civarıydı.
    Kullandığınız fotoğraf makinasının özelliklerini,markasını söyleyebilir misiniz acaba? Elinize sağlık bu arada.

6. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Uğur gerçekten ellerine, emeğine sağlık,

abi çalıştığın makineyi bende merak ettim :confused:

7. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    slmlar

Gerçekten harika bi iş çıkartmışsın, tebrik ederim. Fotografçılık öyle bas deklanşöre çeksin işi değil, bunu sayende bir kez daha görmüş olduk. Konu, kadraj, çekim tekniği, bilgisayarda müdahaleler, hepsi dört dörtlük olmuş tekrar ellerine meklerine sağlık. Bende ucundan kıyısından ilgileniyorum biraz. Canon 450-D makinam var. Size özelden bir kaç soru sormak isterim, sizde kabul ederseniz. Cevabınızı bekliyorum. Tekrar tebrik ediyorum.

8. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Uğur kardeşim makinen senin resimler bizim olsun , gerçekten seyrine doyum olmayan görüntüler.

9. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    Uğur abi harika kareler çekmişsin özellikle 2-3 ve 4-5 no'lu resimlere bayıldım.hepsi birbirinden güzel yalnız 18-19 resimdeki abi neden sinirlenmiş onu anlamadım :) ülkemi seveni ayrı seviyorum:) ellerinize sağlık tekrardan.

10. LapinCash

LapinCash

Demek benim için 2 resim koydun o TÜrkiyenin en uzunköprüsü varya ahh.Orda evden açıp az sazana olta atmadım hiç tutamamış olabilirim ama az gitmedik.O caminin ordada abamın iş yeri var onun önündende az geçmedim.Teşekkürler süpersin Uğur abi.

11. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok tesekkür ederim Yasin. Hangilerini istiyorsun?

Cok tesekkür ederim Ercan, amatör olsamda ara sira fotograflarimi almak isteyen cikiyor :) Yari-profesyonel oldum o yüzden sanirim :) Hangi karelerden istiyorsun?

Sevgili Rifat bu hafta o zaman kesin o trofeyi Staffelsee'de yakalamam lazim :)

Tabiki Serkan.. Kameram Sony A 350 14,2 mp..

Cok tesekkürler Murat .. Kameram Sony A 350 14,2 mp..

Tabiki Hakan sorularini severek bekliyorum.

Cok tesekkürler Ismail, begenmen beni mutlu etti :)

Sagolasin Ercan.. 18-19'daki Aspendostan Cetin..Dünyanin en tatli insanlarindan birisidir :) Ülkemi sevememe sansim var mi :) Bana can veren o topraklar..

Emre'cim sevildigini bil :)

12. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Uğur abi gerçekten çok muhteşem resimler, hepsi bir birinden harika 4-5 tane Antalya`da çekmişsin bu güzel karelerde antalyamıda görmek çok güzeldi.

Ellerine,yüreğine,gönlüne sağlık.

13. LapinCash

LapinCash

Bilmem mi :D

14. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Sevgili kardeşim, fotoğrafçılık konusunda yetenekli olduğun çok belli. Resmi çeken makinadır, ancak görüntüyü belirleyen, enstantaneye karar veren sensin. Bakışın görüşün çok çok iyi. Sadrece iki kareye takıldım, tabii sonuçta senin kararı ancak izin verirsen iki küçük kritik yapmak isterim. Cami görüntüsünde,( resmi önüne alarak oku bu yazıyı) yürüyen insanları ve camiyi sola kayarak, yolu camiyi karede
    ortalayarak çekmiş olsaydın minarelerin dizilişi de daha etrkili olacaktı sanırım. Diğeri de martı resmin. Biraz daha ortalanması etkiyi artırabilirdi. Biliyorsun ki fotoğrafta esas olan, hadefin vurgulanması ve resimdei ögfelrerin kareye dengeli dağılımıdır. Görüntü resmi bir tarafa yatırmamalı. Bu küçük kritiği hoşgörüne sığınarak yapıyorum. Sevgiyle kal. Allah gurbette bulunan, memleket özlemi çeken tüm insanımızın yardıncısı olsun.

15. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Sevgili Nejat Abi,
    Ne demek kritikleriniz benim icin cok cok önemli.. Cami konusunda cok haklisiniz. Martinin kadrajinda ise sikintili bir durum vardi hem Üsküdar'dan bindigim tekne hareket ediyordu hem de martinin sag kisminda görüntüye giren cisimler vardi..ancak böyle kadrajlayabildim.. Ilginiz ve kritikleriniz icin cok cok tesekkür ederim :)

16. hakcet

hakcet Hakan ÇETİN

Favori Kamış:
    ALBASTAR 3233 LEADER
    Favori Makine:
    ALBASTAR PASSHA 50
    En İyi Avı:
    sazan
    süper

çok güzel bir çalışma, eline emeğine saglık.