Cok sagol dostum. Asil meslek endüstriyel tasarimcilik. Fotograf da balik tutkum gibi bir hobi olarak basladi. Ama artik profesyonel olarak da ugrasmaya basladim. Allah izin verirse Münih'de gelecek ay bir stüdyo acma planim bile var Cok tesekkür ederim Baris Bey Fotograf da en az balikcilik kadar keyifli bir tutku Kesinlikle tavsiye ederim. Cok sagol Gökhan Fotograflarini görme imkanim var mi? Herkese selam ve sevgilerimle
Bir kaç acemi resmide benden. Bu yazın Dağ Alası avına çıktığımızda kağnı kullanan bir amcamız. Burasıda Iğdır - Ermenistan sınırı, karşı taraf Ermenistan köyü.
Bak gelirimde rahatsiz ederim ama Saka bir yana bende teklifin icin tesekkur ederim Ugur agabey.Benimde Munih te ve Almanyanin cesitli bolgelerinde akrabalarim var.Dunyanin dort bir yanina dagilip fethetme yolundayiz Rastgele Abicim
http://www.fotoiz.com/?bmFtZT1mb3Rv...idXR1bmZvdG9ncmFmbGFyaSZwcm9maWxJRD0xNzA4Ng== Linkte bazi calismalarim var. Benden de selamlar sevgiler.
Özellikle ikinci resim cok hosuma gitti Emir. Paylastigin icin sagolasin Her zaman beklerim Bir de alp göllerinde turna tutmanin tadina varirsan buralardan gitmek istemezsin gibi geliyor bana Siteye üye olmadan fotograflar görüntülenemiyor dostum. Üye olmama ragmen onay e-maili halen elime gecmedi..
Usta gözlerin enfes kareleri. Teşekkürler Uğurcan. Ya bu sıralar ne iş görüyon sen gurban, balık avına çıkmıyor musun hiç? .
Elimizden geldigince ugrasiyoruz. Kisa bir usre sonra balik avi raporlari fotograflarini burada yayinlarim umarim.
Nuri Abim, hala kendime gelmeye calisiyorum Allah izin verirse mart ayinda alabalik icin kayagimi suya indirmeyi düsünüyorum. Tüm ekipmanlarim hazir, mart'in gelisini bekliyorum.. Selam ve icten sevgilerimle..
İnşallah kardeşim, hem şurada ne kalmış iki hafta sonra inşallah güzel gönlüne denk güzel alabalıklarına kavuşursun. Rabbim güzel günler versin, dilerim tez vakitte kara bulutlar dağılır. Dualarım seninle abicim, kendine iyi bak.
Nuri Abim, hayat böyle iste, ne yapabiliriz.. Bir gün variz, bir gün yokuz..Bir gün sevdiklerimizle birlikteyiz, bir gün yapayanliz kalmisiz.. Bir gün kapkaranlik bulutlar, bir gün sicacik, aydinlik bir gün.. Dualarin icin cok tesekkür ederim.. Kendine cok iyi bak!
Bu alanda da süphesis uzmansin büyük bi zevkle ve hayretle calismalirini takip ediyorum Gözüne ve parmagina saglik
Ağzımdan ilk dökülen kelimeler ''ooooo yok artık'' oldu.. Samimi söylüyorum gerçek halleri resimler kadar güzel değildir.. bayıldım.. tebrikler
Tesekkürler Ugur abi umarim birgün gideriz zaten cok enteresan buluyorum sizin o bölgeleri yalniz o zaman kadar bizi raporlarindan mahrum etme
Hak edilmis basari.... Ugur abinin fotografi bircok ustadin bulundugu bir fotograf sitesinde gunun birincisi secildi. Uye olali daha hafta oldu olmadi. Bu basarindan dolayi seni cani gonulden kutlarim. Arkadaslar link asagidadir. http://www.fotoiz.com/?bmFtZT1mb3RvbGFyJmZpbGU9aW5kZXgmYWx0YmFzbGlrPWdvc3RlciZmb3RvSUQ9MjkzMTg1 Arsivini inceledim... Hic normal degilsin Bir ara ekipman bazinda bilgi verirsen sevinirim. Tekrar kutlarim.
Sagolasin Emir Her zaman beklerim Cok sagol Gökhan. Siteye sayende üye oldum Kameram Sony A 350. Lenslerim sigma. Kenya'ya selam ve sevgiler..